Aars.dk - byen i Himmerlands hjerte

GRILLHYTTEN-net2Aars Boligforening i strid med Grillhytten

Advokaterne skal nu redde trådene ud for parterne

AARS: Indehaverne af Grillhytten på Kirketorv og Aars Boligforening, der ejer bygningen, er ikke enige om hvordan fremtiden for stedet skal være.
- Vi har haft en snak med forretningsfører Jens Damgaard fra Aars Boligforening, hvor vi forhandlede om, at de kunne købe vores forretning Grillhytten. Vi var også blevet enige, men nu benægter Jens Damgaard, at møderne har fundet sted, siger Ib Ibsen, der sammen med sin søn Sonny Ibsen, står for Grillhytten i Aars.
Ibsen-familien fastslår, at de har haft tre møder med Jens Damgaard, og at han har fortalt, at aftalen var i orden med boligforeningens bestyrelse.
Men da der begynder at opstå uenigheder vælger Ibsen-familien, via deres advokat, at sende et kopi af et brev til bestyrelsesformand Niels Krogh Madsen.
- Han  siger til os, at han ikke kender til historien, så derfor mener vi, at Jens Damgaard lyver for os, siger Ib Ibsen.
Han føler sig nu forkert behandlet og vælger at sætte hårdt mod hårdt.
- De kommer ikke til at bygge, så længe jeg lever, siger Ib Ibsen.
Stridens kerne er netop, at Aars Boligforening igennem flere år, og inden familien Ibsen købte Grillhytten, har haft planer om at sanere området og bygge et helt nyt boligkompleks med forretningsområde.
Aars Boligforening ejer bygningen, og har indgået et erhvervslejemål med Grillhytten. Det lejemål er indgået med den tidligere ejer, som siden har solgt til familien Ibsen.

Møder optaget
- Det er rigtigt, at jeg har haft nogle møder med Ibsen-familien. Vi var også kommet tæt på en enighed. Det var fint for os, hvis de kunne komme ud af lejemålet til efteråret. Men pludselig forlangte Ib Ibsen, at tingene skulle ske her og nu, siger forretningsfører Jens Damgaard.
Han benægter dermed ikke, at der har fundet møder sted. Men bemærker i stedet, at møderne ikke har været helt som den slags plejer at være.
- Vi har erfaret, at Ibsen-familien har optaget mødernes forløb. Det har de gjort helt uden at informere os om det, siger Jens Damgaard.
Med hensyn til oplysningerne om, at bestyrelsen ikke har været informeret om sagen, så har boligforeningen en anden opfattelse af sagen.
- Jeg snakker jævnligt med vores forretningsfører og får mange ting at vide. Nu er det sådan, at vi netop har en forretningsfører til at tage sig af tingene, og han kører løbet indtil tingene er klar til at forelægge for bestyrelsen. Det er helt normalt, forklarer formanden for Aars Boligforening Niels Krogh Madsen.
Han forklarer også, hvorfor det har kunne opfattes som om han ikke er blevet informeret af sin forretningsfører om sagen.
- Jeg må sige, at ud fra de informationer der stod brevet fra advokaten, så kunne jeg ikke genkende sagen, siger Niels Krogh Madsen.
Begge parter har nu valgt at lade deres advokater overtage sagen.

Til top   
Aars På Nettet   •   c/o Henrik Tange, Hans Egedes Vej 85   •   9600 Aars   •   Telefon: 40 19 44 88   •   E-mail: webmaster@aars.dk