Aktuel Info

Døgnåbne butikker i Aars

 

Butikkerne i Aars ”udfordrer” igen nettet

 

AARS: For et par uger siden tog 25 butikker i Aars kampen op mod Internettet, da de besluttede at indføre prismatch.
Nu kommer der et nyt initiativ fra Aars Handelsstandsforening, da man starter årets sommerudsalg med et brag, hvor man holder åbent uafbrudt i 28 timer.
Rent praktisk åbner butikkerne fredag kl. 10.00 – og lukker så først igen lørdag kl. 14.00.
Byens butikker vil naturligvis gøre en stor indsats for at få folk til at handle om natten.
Hele dagen bugner butikkerne med masser af gode tilbud, men om natten vil der være masser af vanvittige timetilbud, hvor priserne er slået helt i bund.
Nogle butikker tilbyder halve priser eller endnu billigere på bestemte timetal i løbet af natten. Det kan for eksempel være 50 procent på et udvalgt sportsmærke fra kl. 02 til 04.
Derudover vil der være masser af underholdning fredag aften blandt andet med musik i gaden, og der vil blive opstillet en highjumper.
Har man lyst til en kop kaffe op til midnat, så kan den erhverves gratis denne nat, og lørdag morgen vil der fra klokken 06.00 være noget til de morgenfriske. Der kan afhentes en pose med tre rundstykker og dagens Nordjyske i byens butikker.
Himmerlandsgade vil komme til at fungere som en stor biludstilling, hvor byens bilforhandlere udstiller de nyeste modeller. Her kan man endvidere vinde en bil i en måned.
Formanden for Aars Handelsstandsforening, Mogens Kristensen, glæder sig til det vilde arrangement:
- Det var Jan Stensgaard fra Marcus, der lancerede idéen med at holde natåbent, som en event, der atter slår fast, at Aars er en fantastisk handelsby. Vi besluttede herefter, at det skulle ske ved starten af sommerudsalget, der dermed vil blive skudt i gang med et ordentligt brag, lyder det fra formanden.
Det primære formål med arrangementet er netop at slå byens position som en fantastisk handelsby fast.
- Vores timetilbud om natten er så vanvittige, at vi ikke tjener ret meget på dem, men vi betragter det som markedsføring af byen. Nu er det ikke bare, at vi prismatcher mod nettet – nu matcher vi også nettet på åbningstiden - i hvert fald i 28 timer…, siger en glad Mogens Kristensen.

Kontakt:
Aars.dk
webmaster@aars.dk
CVR: 25196546

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.