Aktuel Info

Fitness IØ støttede brysterne

 

40 danseglade piger svingede hofterne i en god sags tjeneste

MOTION: Da folk landet over gik sammen om at støtte kampen mod brystkræft i forbindelse med Lyserød Lørdag, samledes 40 danseglade kvinder i Idrætscenter Østermarken og gav deres bidrag til den gode sag. 

Fitness IØ var værter for arrangementet, og de lover, det ikke bliver sidste gang, de står for denne slags event. 

Festen blev åbnet med Fræk Fitness, hvor grænser blev rykket, der blev vrikket og lavet bevægelser, som sjældent er set i gymnastiksalen. Der var med garanti motion for lattermusklerne, hæmningerne var væk, og så var stilen lagt for formiddagens træning.

Der blev danset, trænet bagdel og ben, strukket ud og lavet bløde og femine bevægelser. Alt i alt, en formiddag hvor kvinderne virkelig var i centrum.

Opbakningen var da også til at få øje på. 

Alle billetter var udsolgt en uge før arrangementet, og deltagerne var både medlemmer af Fitness IØ og ikke-medlemmer. Flere havde samlet en flok af veninder, kolleger eller familiemedlemmer, og de to timers træning var vist heller ikke helt nok for de glade kvinder, for bagefter var der hygge, latter og snak i foyen i centret. Her kunne de nyde frugt, vand, kage og kaffe, sponsoret af Idrætscentret. 

Mange andre havde også udvist stor gavmildhed til arrangementet. Knap 15 gaver var der blevet samlet ind af foreningens frivillige. Lokale erhvervsdrivende havde virkelig flottet sig, og gaverne var fra butikker med tøj, undertøj, sportstøj, blomster, til frisørsaloner, banker og selv massage kunne man vinde gavekort til. Gaverne blev udloddet i en spændende lodtrækning blandt deltagerne, og de vakte stor begejstring.

Beløbet, som deltagerne betalte for at være med samt indsamlingerne på selve dagen, går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse – Støt Brysterne. 

Økonomien er endnu ikke gjort helt op men anslås til omkring 5.000 kroner.

Kontakt:
Aars.dk
webmaster@aars.dk
CVR: 25196546

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.