Aktuel Info

Fuldt hus og stor succes for Revyernes Revy i ALFA

 

Arrangementet bliver måske gennemført hvert andet år

Af Torsten Hansen

AARS: Lattermusklerne blev virkelig trænet, da Revyernes Revy kørte for fulde huse fredag aften i Vesthimmerlands Musikhus ALFA i Aars.

Et udvalg af de bedste numre fra otte vesthimmerlandske revyer var sat sammen til et flot program med 22 indslag. Indslagene bar præg af, at de ikke var alt for lokale, men appellerede til den brede befolkning. Samtidig hjalp de gode rammer i ALFA de mange indslag op på et højt niveau, og de medvirkende leverede flotte præstationer.

Jesper Gregersen, Markedsrevyen, trådte først ind på scenen. Han er en af initiativtagerne til Revyernes Revy og iført høj sort hat takkede han for den store opbakning og for det flotte fremmøde.

- Jeg håber dette skal blive en tilbagevendende begivenhed, sagde Jesper Gregersen, hvorefter han forsvandt bag det store gule tæppe til fortjente klapsalver.

Da tæppet bagefter blev trukket til side kom rollatorerne på scenen. Ikke bare i et nummer, men i de næste fire. Først handlede det om pensionistmad, et nummer der kom fra Knaberrevyen i Aalestrup. Senere mere generelt om plejen. Fælles for alle numrene var, at de blev fremført med stor dygtighed og var rigtig sjove.

Morskaben fortsatte aftenen igennem, og der var mange store præstationer fra de medvirkende.

Det er ikke altid at teksten er afgørende for et nummers succes, det så man da seks fra Markedsrevyen kom på scenen med nummeret "Gode Ben". De seks trippede ind skulder ved skulder, iført røde og sorte strømpebukser - men skiftevis, så hver person havde et rødt og et sort ben. De seks opførte en dans, med benene. Det var flot koordineret og rigtig morsomt at kigge på.

Oppe og ringe

Det var ikke kun i salen folk var glade, det var de medvirkende også, fordi det hele blev en stor succes.

- Jeg er helt oppe og ringe, siger Jesper Gregersen, Markedsrevyen. Han var oprindelig idemand til projektet, men det lykkedes ikke i første omgang. Siden er andre kommet med i arbejdet og har fået det hele på skinner.

- Vi mødtes bagefter og musikhusdirektør Lisbeth Jagt takkede os og udtrykte ønske om, at Revyernes Revy kan blive en tradition. Vi har alle givet hinanden håndtryk på, at det ikke var sidste gang det skete. Vores foreløbige tanker er, at det skal foregå hvert andet år, siger Jesper Gregersen.

Kontakt:
Aars.dk
webmaster@aars.dk
CVR: 25196546

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.