Aktuel Info

Ny genbrugsplads i Aars blev indviet

 

Af Lars Lindberg
AARS: Fredag i sidste uge blev Aars' nye genbrugsstation på Skivumvej 154 indviet.
Indvielsen faldt på en smuk men kold dag, så det generede næppe de cirka 100 fremmødte, at Uffe Bro, som sidder i byrådet for Socialdemokratiet, holdt en meget kort indvielsestale.
Den korte tale kunne dog også skyldes, at taleren ikke var helt sikker på sin rolle.
- Jeg er her i egenskab af formand for Teknik- og Miljøudvalget, men formand er jeg jo faktisk først i næste uge - og kun hvis medlemmerne af udvalget stemmer, som vi har aftalt, sagde han med et glimt i øjet.
Han fortalte også, at han var godt tilfreds med placeringen meget nær dem gamle genbrugsstation.
Siden har mange Aars-borgere på facebook ytret deres utilfredshed med indretningen af den nye genbrugsstation, men deres kritik kom Uffe Bro, der siden indvielsen rent faktisk er blevet formand for Teknik- og Miljøudvalget, allerede i møde, da han efter at have klippet snoren i fredags talte med Aars Avis.
- I mine øjne er der ingen tvivl om, at vi har fundet den rigtige placering til pladsen, og jeg er lidt imponeret over, hvor hurtigt det er gået med at blive klar herude, men det er klart, at der vil komme nogle små justeringer her i starten. Vejen er blevet gjort bredere, så tilkørselsforholdene nu er i orden, men det kan sagtens tænkes, at de enkelte containere skal flyttes lidt, så det bliver så let som muligt for folk at komme af med deres affald. Det må vi tage hen ad vejen, sagde han.

Kontakt:
Aars.dk
webmaster@aars.dk
CVR: 25196546

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.