Aktuel Info

Udstilling i Blære får måske en opfølger

 

BLÆRE: 9. april så et helt nyt tiltag dagens lys i Blære.
En række lokale, kreative mennesker slog sig sammen og udstillede deres håndværk i Blære Forsamlingshus, og udstillingen blev et hit.
Ikke færre end 20 udstillere blev der plads til i det - i hvert fald i dagens anledning - lille forsamlingshus, og det gav til tider lidt trængsel, når de cirka 300 besøgende skulle bevæge sig rundt.
Det gav dog ikke anledning til problemer, fortæller Birthe Sørensen, der var en del af den arbejdsgruppe, som fik idéen til udstillingen.
- Det blev intimt, skal vi ikke bare kalde det det, griner hun, inden hun slår fast, at både udstillere og gæster havde en god oplevelse.
- Der er tilfredshed over hele linjen. De udstillere, der bare ville vise deres ting frem, fik det gjort, og gæsterne virkede meget interesserede. De udstillere, som solgte ting, solgte faktisk rigtig godt, og dem, der udstillede håndværk og håndarbejde fik endda nogle bestillinger på arbejde, siger Birthe Sørensen.
Hun afviser bestemt heller ikke, at udstillingen kan blive gentaget en gang i fremtiden.
- Vi har ikke lagt os fast på noget endnu, men i arbejdsgruppen er vi meget positive efter den her lille "test", så det kan sagtens være, at vi gør det igen om et år eller to, siger hun.

Kontakt:
Aars.dk
webmaster@aars.dk
CVR: 25196546

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.