Kontrakten underskrevet: I 2023 får Aars og hele Vesthimmerland et nye svømmecenter

Af Ture Damtoft, Torsdag, 08/07/2021 10:07

 

AARS: Et af de største anlægsprojekter i Vesthimmerlands Kommunes historie nærmer sig nu for alvor første spadestik.

Med et budget på 99,7 mio. kroner er det vist kun den i sidste ende ret dyre omfartsvej, der overgår det nye svømmecenter i prisen.

Svømmecenteret skal så gerne overgå omfartsvejen i skabelsen af muligheden for liv, leg og sunde legemer for alle Vesthimmerland Kommunes indbyggere.

Vinderen af udbudskonkurrencen til at bygge det kommende Svømmecenter Vesthimmerland i Aars er Svend Aage Christiansen A/S. Entreprenørfirmaet skal opføre svømmecenteret med arkitektoniske udtryk i den lokale ånd med inspiration fra kunster Per Kirkeby, der siden slutningen af 1970’erne har haft stor indflydelse på udformningen af Aars by.

Første spadestik bliver taget i løbet af efteråret 2021, og til september 2023 skulle byggeriet på 2638 kvm. i grundplan gerne stå færdigt.

Blandt byrådets pariter har det været til tider lange og svære forhandlinger om projektet, men det indgåede kompromis, at der kommer et 50 meter bassin samt den nu underskevne kontrakt bliver rost fra alle sider.

- Det er en historisk dag for Vesthimmerlands Kommune, hvor vi alle i kommunen nu kan se frem til et topmoderne svømmecenter, som sætter Vesthimmerland på landkortet, siger borgmester Per Bach Laursen (V) om projektet.

Læs mere i Aars Avis...

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"