”Waders” familie-fiskecamp 2009

Onsdag, 16/09/2009 09:00

Som en tilbagevendende begivenhed afholder lystfiskerforeningen ”Waders” familie-fiskecamp ved Hornum Sø og i år var ingen undtagelse. Arrangementet blev afviklet i weekenden den 4. september til den 6. september.
Fredag blev teltpladsen gjort klar med det store fællestelt og bålplads og derudover blev pladsen klargjort, så deltagerne kunne stille telte og campingvogne op.
Lørdag morgen bød ”Waders” formanden Brian Thomsen alle deltagerne velkommen og fortalte om de forskellige aktiviteter, som der var på årets ”Waders” familie-fiskecamp. Derefter gav han ordet til Jørgen Jacobsen fra Danmarks Sportsfisker Forbund, som roste ”Waders” for deres flotte arbejde med juniorerne og for at være en unik forening som kan samle medlemmerne socialt og det uden at foreningen har fiskevand. 
Jørgen Jacobsen overrakte i den forbindelse en check på kr. 5000,- til Martin Schmidt fra ”Waders” juniorafdeling til stor jubel fra de fremmødte camp deltagere.
Herefter startede selve campen og ved de forskellige aktiviteter blev der virkelig gået til den. Deltagerne kunne blandt andet prøve kræfter med at binde en gedde- eller aborre-flue og ligeledes var der mulighed for instruktion i fluekast, desuden var der undervisning i mede- og spindefiskeri med teori og fiskeri i søen. På søen kunne man komme ud og ro i kajak og mange fik prøvet at ro rundt og fik brudt nogle grænser.
Ved middag kaldte kokken Brian Larsen sammen til middagsmaden, og allerede nu havde flere af deltagerne fået mange nye indtryk. som livligt blev vendt under middagen. Efter et solidt måltid var alle klar til flere udfordringer, jollerne kom i vandet, og der blev roet ud til en fiskeplads, hvor der skulle prøves noget nyt, nemlig jerkbait fiskeri. Efter en halv times fiskeri var der en gedde, som så sig gal på den store jerkbait agn og efter en kort fight, kunne der landes en gedde på 1,82 kg. og 67 cm og det skulle vise sig at blive campens største fangst. Aftenen blev brugt til hygge og socialt sammenværd enten ved bålet eller i det store telt.
Søndag morgen efter morgenkaffen var der atter fiskeri og desuden kanotur og instruktion i hvad man gør, hvis man falder i sine vadestøvler. Dagen bød også på et mini kursus i at snitte, og mange snittede sig en smørekniv eller en ske.
Sidst på eftermiddagen var der samling i fællesteltet og ved afslutningen takkede bestyrelsen instruktørerne og deltagere for en hyggelig weekend, som blev afviklet i bedste ”Waders” ånd efter klubbens slogan: ”En forening, hvor der er plads til alle - en forening, hvor det er glæden ved at fiske og det gode kammeratskab, som er alfa og omega”.
Alt i alt en utrolig god weekend og arrangøren kan se tilbage på en yderst vellykket familie-fiskecamp med masser af aktiviteter og fælles oplevelser.箶
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"