Åbent Hus i Aars Tennisklub

Af Torsten Hansen, Fredag, 07/08/2020 12:02

TENNIS: Aars Tennisklub inviterer til Åbent Hus søndag, 9. august.

Arrangementet er en del af Dansk Tennis Forbund og DGI Åbent Hus arrangementer i Danmark, og her er Aars Tennisklub selvfølgelig også med.

Normalt afvikles der en Tennis Sportens Dag i starten af maj måned, men på grund af Covid19 blev dette aflyst og afløses af dette åbent hus.

Drømmer man om at prøve at spille tennis eller padel, er dette en god chance. Arrangementet foregår på klubbens anlæg på Sports Allé 6, Aars.

Som vanligt er der tennis på programmet, men i år er der også padel, som mange endnu ikke har prøvet.

Der foregår Padel-intro under hele det åbne hus. Der er også rig lejlighed til at få en snak med klubbens bestyrelse og trænere samt kigge nærmere på klubbens faciliteter hele dagen.

Programmet for dagen er målrettet alle årgange – børn som voksne – så husk at tager sportstøj på, så du kan prøve padel og tennis

- Vi håber, at rigtig mange har lyst til at opleve, hvor sjovt det er at spille tennis og padel, siger formand Jesper Hartvig Kristensen, Aars Tennisklub.

- Modsat hvad mange måske tror, så er tennis en sport og motionsform, hvor alle kan være med – uanset alder og niveau. Hos os er der plads til både børnefamilier, der spiller for hyggens skyld, til motionister i alle aldre og til alle dem, der bare går efter at blive udfordret hver gang, fortsætter han.

- Vi har et bredt udvalg af træningstilbud og med garanti også ét, der passer perfekt til de af vores Åbent hus-gæster, der for alvor får smag for tennis. I dagens anledning giver klubben derfor rabat på indmeldelse og en gratis tennisketcher eller 1 rør bolde til enten tennis eller padel, uddyber han.

Aktiviteter for børnene

At børn kan få en god dag på tennisanlægget, hersker der ingen tvivl, da klubben har en hel ny legeplads, og der vil løbende være aktiviteter rund om på anlægget, blandt andet stangtennis, servemåler, hockey med mere.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"