Ærgerligt pointtab for

Torsdag, 14/05/2009 11:51

SULDRUP: Et afbudsramt FC Himmerland hold mødte St. bededag HIF-OGF på Suldrup Stadion.
Efter føringer på både 2-0 og 4-2 lykkedes det desværre modstanderen at udligne til slutresultatet 4-4.
“Det er sådan set et retfærdigt resultat, men det er brandærgerligt efter vores føringer undervejs, men det er dårligt, at vi ikke kan holde fast til sidst, sagde cheftræner John Engedal efter kampen, mens han stod og frøs lidt i den hårde vind på Suldrup Stadion.
FC Himmerland kom rigtig godt fra start og Steffen Lund bragte FC Himmerland foran 2-0 på to hurtige mål. FC Himmerlands spillere var løbevillige, flyttede sig godt for hinanden og spillede bolden rundt. Men FC Himmerland dummede sig en enkelt gang i forsvaret. FC Himmerlands forsvar var rekonstrueret til kampen, da der til denne kamp var afbud fra Esben Bryrup og Mathias Korup. HIF-OGF benyttede forvirringen i forsvaret til at reducere til 2-1.
Første halvleg bød på yderligere to scoringer, et til hvert hold. Efter 25 minutter øgede Simon Imer FC Himmerlands føring til 3-1. Målet var rigtigt flot, en fin centring ind over, som Simon behandlede efter fortjeneste og med en yderside sparkede den i hold fra tæt hold. Kort tid efter måtte en sygdomsplaget Imer lade sig skifte ud.  Men endnu en gang forvirring i FC Himmerlands forsvar gjorde at modstanderen scorede til 3-2, som var stillingen ved pausen.
Blandt FC Himmerlands udskiftningsspillere var den høje Søren Meldgård, og han kom ind til starten af anden halvleg, og Sørens 1.98 fyldte godt i FC Himmerlands angreb og de 20 minutter Søren havde luft nok til at være betød to hurtige angreb. På det første øgede Søren føringen til 4-2, og det andet ramte stolpen. Her skulle FC Himmerland havde lukket kampen. Modstanderen fra HIF-OGF scorede yderligere to gange til slutresultatet 4-4. Det udlignende mål blev scoret af en modstander, som blev ramt af målmand Kasper Hyldgaards udspark, hvorefter bolden meget uheldigt trillede lige så stille ind i FC Himmerlands mål.
FC Himmerlands drenge så brugte ud til sidst, der manglede nærkampsstyrke og løbevillighed, der var ikke den nødvendige intensitet. På højre back spillede Kasper Jørgensen en rigtig god kamp for FC Himmerland, men det øvrige til dagen sammenbragte forsvar virkede tøvende og uden vilje i de afgørende clearinger. FC Himmerland er nu nummer to i rækken.
Et af de store spørgsmål blandt tilskuerne var modstanderens navn og hjemsted, og det kan til oplysning fortælles, at HIF-OHG er et holdsamarbejde mellem Houlkær IF og Overlund GF, som hører hjemme på Viborgkanten.
1-0: Steffen Lund, 2-0: Steffen Lund, 3-1: Simon Imer, 4-2: Søren Meldgaard.a