Ønsketræet i Aars fyldt med 167 ønsker

Af Ture Damtoft, Mandag, 05/12/2022 15:14

AARS: De mange børn fra Børnehaven Mejsevej har gjort deres til at skabe juleglæde.

Sammen med pædagoger fra børnehaven og medarbejdere i Vesthimmerlands Ungdomsskole pyntede de dette års "ønsketræ" med masser af julekugler, guirlander og naturligvis julehjerter.

En dejlig udflugt fra børnehaven hvor de både dansede om juletræet og fik lækre æbleskiver med ligeså lækkert syltetøj.

Latter og smil var der masser af, men det er nok kun den ondeste Onkel Scrooge, der ikke er klar over, at det ikke er alle børn og ikke alle familier, der kan smile og hygge sig i julen.

Ikke uden hjælp i hvert fald.

- Heldigvis har alle muligheden for at hjælpe med ønsketræet. Alle kan hente et ønske fra træet, købe gaven og komme og aflevere den hos os. Vi har allerede modtaget ønskesedler fra 167 børn og unge. Sidste år ramte vi 147, så allerede nu kan vi se, der virkelig er brug for den hjælp, vi kan give gennem ønsketræet, siger ungdomsskolekoordinator Mimi Haubro Larsen.

Hun har været med siden begyndelsen på projekt ønsketræ for fem år siden og kalder det ikke længere et projekt.

- Det er blevet en fast del af ungdomsskolen, og det er så vildt at være en del af. Der kom borgere, som ville hente juleønsker allerede inden vi var klar, og da vi åbnede for det, røg der 23 hjerter bare den første dag. Det varmer virkelig alle os, der hjælper med ønsketræet, at se børn med deres forældre, ældre og endda en enkelt ung, der kom og ville hjælpe disse familier. Jeg får helt kuldegysninger og en tåre i øjet, siger Mimi Haubro Larsen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"