10 kredsmesterskaber til St. Restrup Badminton

Onsdag, 02/12/2015 00:31

Der har været afholdt kredsmesterskaber i badminton for ungdom i Brønderslev og Lindholm badminton klubber.
Det var U09-13 i Brønderslev og i Lindholm spillede U15-19. St. Restrup havde rigtig mange deltagere med til stævnet, og mange fik nogle super kampe, og der kom en del medaljer og kredsmesterskaber til klubben, lyder det fra ungdomsudvalget i St. Restrup IF’s badmintonafdeling.

To drenge rykkede op i en højere klasse, Christian Thellufsen rykkede i U13A og Anton Jensen rykkede i U13B.
Emma Ellegaard og Christian Thellufsen blev dobbelte kredsmestre.
Emma og Christian spillede mix-double i U13A, og vandt den.
Emma Ellegaard vandt også dame doublen.
Christian Thellufsen blev kredsmester i single for U13B.
Nicklas Weesgaard og Magnus Horskjær blev kredsmestre i double for U13M, og Nicklas vandt sølv i mix.
Anders Woo vandt sølv i U13M rækken, så i U13M rækken var der RIF´ere på podierne i alle tre herre/mix finaler.
Asta Krogsgaard og Helena N. Pedersen spillede fantastisk i U13C rækken, og blev kredsmestre i henholdsvis single og mix.