23.000 kvm. jord til erhverv solgt i Aars

Onsdag, 03/08/2022 10:32

AARS: Erhvervsområdet øst for Aars Ringvej har været på vej længe. Men nu begynder der at ske noget. Kommunen er i gang med at etablere vejen, der skal hedde Erhvervsparken. Samtidig kan ejeren af området, Henrik Dalgaard, melde at der er solgt 23.000 kvm. af de 48.000 kvm. der er til salg.
Der er fire købere, hvoraf den ene er Henrik Dalgaard selv.
De tre øvrige købere arbejder med forskellige planer, men ingen af dem er klar til at melde noget konkret ud. Som det ser ud nu, vil alle tre gerne bygge projekter for andre.
Nogle af køberne har haft projekter klar, men fordi der har været en lang igangsættelsesproces, er projekterne endt andre steder.
- Vi havde planer om at lave en ambulancecentral ved rundkørslen. Men så længe kunne kunden ikke vente. Heldigvis fandt vi en anden løsning som fungerer nu. Det betyder, at vi ikke har et nyt projekt klar, men jeg er glad for, at jeg har købt grunden, fordi den ligger rigtig godt. Samtidig er vi åbne for gode ideer, siger tømrermester Jan Sondrup, Sondrup A/S.
- Jeg har haft en dialog med en dieselstation. Der er lastvognsfirmaer som gerne vil have let adgang til en tank og undgå at skulle køre ind i byen. Men tiden er usikker for brændstofbranchen omkring diesel, el og andre brændstoffer. Derfor står den dialog stille, siger Henrik Dalgaard.
Læs mere side...

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"