Aars HK mødte overmagten i Santander Cup

Af Torsten Hansen, Fredag, 14/08/2020 14:12

TTH vandt forholdsvis let 6. runde i Santander Cup 15-37 over Aars HK

HÅNDBOLD: - Det er aldrig sjovt at tabe, men det her var et af de nederlag der var lidt sjovere at deltage i, siger træner for Aars Håndboldklubs 2. Divisionshold Claus Sevel.

- Vi mødte et af de bedste hold i Danmark, og det kunne vi godt mærke. Men det var bestemt lærerigt for os, uddyber Claus Sevel efter nederlaget på 15-37 til Team Tvis Holstebro, TTH, i Santander Cup torsdag aften i Østermarkhallen.

TTH er aktuelt blandt de fem bedste hold i Danmark, derfor havde Aars-træneren ikke sat holdet op til at forvente en sejr. I stedet var det besluttet at prøve ting af på en værdig modstander.

- Vi afprøvede forskellige konstellationer, hvilket var en del af vores plan, forklarer Claus Sevel.

Overlegne

TTHs spillere var fysisk overlegne, de havde bedre spilforståelse og viste en bedre teknik end Aars-spillerne. På mange måder var Aars kommet op mod overmagten. Man kunne også se på nogle af spillerne, at de af og til var lidt benovede over at spille med et godt ligahold. Det betød dog ikke, at Aars-spillerne ikke kæmpede - for det gjorde de bestemt. Og indimellem viste Aars-spillerne også gode takter. De fik ikke noget foræret, og måtte kæmpe sig til hver eneste scoring.

- Jeg er tilfreds med mine spilleres tilgang. De gik ind for at yde deres bedste, og vi gjorde hvad vi kunne. Vi kan bestemt tillade os, at se os selv i øjnene bagefter, understreger Claus Sevel.

Aars har ikke kunnet informere særlig meget om kampen på grund af Corona-situationen. Men alligevel var der kommet cirka 150 tilskuere. De fik en god håndboldoplevelse.

Aars er nu ude af Santander Cup for denne gang. Forude venter nogle spændende træningskampe, inden sæsonen for alvor begynder i slutningen af september.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"