Aars IK i lokalopgør mod Farsø

Af Ture Damtoft, Torsdag, 01/04/2021 08:00

FODBOLD: Endelig - sporten er kommet igang.

For Aars Idrætsklubs Serie 2 herrehold er første kamp på mandag 5. april på hjemmebanen Sondrup Park.

Endda et lokalopgør mod Farsø/Ullits som træner Morten Freundlich glæder sig til.

- Det er jo helt perfekt, at vi skal starte med sådan et lokalopgør. Jeg er sikker på, det bliver en lige kamp. Det er to unge hold, og det skal nok blive sjovt. Og det er en tidligere træner-kollega fra AAB, som har Farsø nu, så der bliver også lidt kamp om det på trænerbænken, siger Morten Freundlich entusiastisk.

Spillernes form skulle være i orden efter en måneds træning, selvom de lige skulle vænne sig til at græsset, bolden og at spille mod modstandere igen.

- Niveauet da de kom tilbage var egentlig, som det skulle være, og de har fuldt de træningsprogrammer, de har fået, men selvfølgelig skulle de lige vænne sig til at spille med bolden og mod hinanden igen. Jeg håber, vi står godt på den fysiske del, og så må vi se, om det gode fodboldspil kommer. Jeg er ret fortrøstningsfuld, men jeg er sikker på, dem vi skal møde også går ind til kampen med stor kampgejst, siger Morten Freundlich.

Kampen bliver spillet på kunstgræsbanen, og desværre må der ikke være tilskuere, men kampen kan følges på DBU's live-score app.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"