Aars IK klar til sæsonstart mod Nibe

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 21/03/2023 14:30

FODBOLD: Fredag tager Aars Idrætsklub hul på forårssæsonen i Serie1 på udebane mod Nibe.
Optakten til sæsonen har været lidt en rutsjebane, men træneren er forsigtig optimist.
- Først og fremmest glæder vi os til at komme igang. Det gør man jo altid på det her tidspunkt. Opstarten har været lidt op og ned og op igen. Vi har prøvet nogle ting af, og nogle er gået fornuftigt og andre ikke så godt. Vi startede ret dårligt og var langt fra, hvor vi skulle være og tabte en del kampe. Men i de to sidste opvarmningskampe mod Løgstør og Farsø spillede vi helt lige op og fik først uafgjort og slog Farsø, der spiller i Jyllandsserien, med 2 - 0. Hvis jeg ikke har været helt tilfreds med træningsniveuaet, så giver de resultater optimisme op til, at vi skal spille om point, siger Kristian Skriver.
Han forventer en meget tæt pulje - i efterårssæsonen 2022 kunne fem-seks af de otte hold risikere nedrykning i sidste spillerunde - og især i lokalopgørene skal der meget gerne hentes flere point end i efteråret.
Kun et af 12 mulige point blev det til i kampene mod Løgstør og KVIK/Aalestrup.
- Det skal vi gøre bedre, men lige nu koncentrerer vi os om Nibe. Der er ingen tvivl om, at de er et rigtig godt hold, hvis de får lov til at holde bolden og har tre-fire gode spillere, som nok bliver nogle af profilerne i Serie1. De to træningskampe i sidste uge har gjort det lidt svært for mig at udtage de 14 som skal spille mod Nibe, siger Kristian Skriver.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"