Aars kæmpede sig til sejr Påskemandag

Af Ture Damtoft, Mandag, 10/04/2023 13:58

FODBOLD Serie 1

Aars IK 2 - 1 (1 - 1) Hadsund B

Aars Idrætsklub skuffede ikke hjemmepublikummet i sæsonens første hjemmekamp, selvom Hadsund var en stærk og farlig modstander.

Målet til 1 - 0 kom efter kun fem minutter, da Maxwell Katompwa modtog bolden fra Lasse Rask et godt stykke fra modstandernes straffefelt. Nummer 10 for Aars rykkede hurtigt ind i feltet og afsluttede i en spids vinkel over i fjerneste hjørne.

Et godt rygstød for Aars, men Hadsund fik mere og mere af spillet og havde nok overtaget den sidste halve time af halvlegen - det blev udnyttet med målet til 1 - 1 efter 37 minutter, og hjemmepublikummet var helt enige om, at der skulle ske noget i 2. halvleg for at Aars kunne tage sin tredje sejr i stribe.

Det var spillerne og trænerne også helt enige i, og Aars spillede halvlegen med energi og nerve, og efter 79 minutter scorede Frederik Jørgensen til 2 -1 på oplæg af Mikkel Krzyrosiak Pedersen.

Tre kampe, ni point og Aars IK indtager førstepladsen i puljen.