Aars kigger opad i tabellen efter hjemmesejr

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 11/06/2019 08:03

FODBOLD: Aars Idrætsklub fik en velfortjent 2 - 1 hjemmesejr mandag, 10. juni mod Idrætsklubben Rosendal på hjemmebanen Aars Stadion foran et halvt hundrede tilskuere.

Med sejren har Aars IK lagt solid afstand til kampe om nedrykning, og træner Allan Leander går efter tredjepladsen i en godkendt sæson.

Allerede i første halvleg havde det trukket op til Aars scoringer. IK Rosendals målmand måtte gribe ind flere gange og var ti minutter inden pausen alene mod en Aars angriber, der desværre afsluttede lige på målmanden.

To minutter inde i anden halvleg fik Rasmus Poulsen et forløsende mål i kassen med en flot helflugter, og fem minutter senere scorede han til slutresultatet 2-1.

Aars tog altså de tre point, og kan nu koncentrere sig om at vinde de to resterende kampe. Den første, og den sidste på hjemmebane, er mod Hersom/Bjerregrav IF på lørdag.

Læs meget mere, blandt andet trænerens kommentarer, i Aars Avis onsdag...