Aars på hjemmebane vandt igen

Af Ture Damtoft, Søndag, 14/08/2022 18:19

FODBOLD 

Serie 1 

Aars IK  1 - 0 (0 - 0) Skive FH

Aars Idrætsklub tog sejren i en tæt kamp på hjemmebanen Sondrup Park søndag eftermiddag. 

I en jævnbyrdig og målløs første halvleg, hvor der kun var halve chancer til begge hold, modstod hjemmeholdet presset fra gæsterne i det sidste kvarters tid.

I anden halvleg skruede Aars IK lidt op for tempo og kampgejst og kom først til de fleste bolde. 

Det blev belønnet efter 55 minutter, hvor anfører Christian Tøttrup, efter lidt rodet spil foran skives mål, scorede på oplæg af debuttanten Lucas Hagner.

Aars fortsatte de offensive takter et kvarters tid mere, men gæsterne begyndte at blive mere farlige. Igen blev det 15 minutter, hvor gæsterne bankede kraftigt på.

Takket være målmand Simon Poulsen, der reagerede lynhurtigt og lavede en feberredning i nederste venstre hjørne efter 78 minutter, kom gæsterne ikke ind på måltavlen.

Efter seks minutters overtid, en redning mere fra Aars og nogle nedbidte negle hos hjemmepublikummet var sejr nummer to af to til oprykkerne i Serie 1 hjemme.

- Jeg synes, det er en fortjent sejr. Skive er et godt hold. Vi var ikke gode i 1. halvleg men spillede langt bedre i 2. halvleg. Det var en god redning af Simon og et godt mål af Tøttrup, sagde træner Morten Freundlich efter kampen.

Læs mere i Aars Avis.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"