Aars skal op mod Aalborg

Af Ture Damtoft, Onsdag, 29/09/2021 09:00

AARS: Nok spiller de old-boys fodbold for Aalborg KFUM nu, men spillere som Thomas Augo, Rasmus Würtz, Patrick Kristensen og Allan Gaarde har alle været med til at vinde danmarksmesterskabet med AaB i sæsonen 2014/2015.

De kommer på besøg på Sondrup Park i Aars på mandag, og med på holdet er Kasper Risgaard, der spillede i Aars Idrætsklub, indtil AaB hentede den dengang 16-årige spiller til Aalborg, og allerede som 19-årig fik han debut på førsteholdet.

281 kampe og 37 mål blev det til i ligaen for AaB for den tidligere Aars-dreng, der også spillede i Tyskland, Grækenland og Silkeborg, inden han som 36-årig indstillede karrieren i 2019.

Aalborg KFUM har vundet fire af fire kampe, og Aars har vundet en, spillet en uafgjort og tabt to.

I foråret tabte Aars-holdet 0-5 og i slutspillet her i efteråret blev det til et 1-7 nederlag i Aalborg i begyndelsen af september. Så det er et sultent Aars-hold, som forventes at stille i stærkeste opstilling, der jagter revance for de to nederlag i år, men også vil være det hold som tilføjer KFUM deres første nederlag i år.

Og selvom gæsterne naturligvis er kæmpe favoritter, så forventer Aars mange tilskuere, der vil se de tidligere topspillere og især Kasper Risgaard.

- Det er selvfølgelig primært Kasper Risgaard mange kommer for at se. Aalborg KFUM vinder jo alle deres kampe, så Aars har ikke særlig store chancer, men det skal da prøves, og det bliver forhåbentlig en god og jævnbyrdig kamp, siger Per Nyborg, der sidder i Aars IKs sponsorudvalg.

Kommentarer
Møller

Thomas hedder: Thomas Augustinussen
Seneste mesterskab var i 13/14-sæsonen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"