Aars trodsede regnen: Fyldt i gaden til Halloween

Af Ture Damtoft, Fredag, 28/10/2022 11:18

AARS: Der var helt sikkert et par børn, som fik et lille mareridt efter optoget til Halloween by Night.

Takket være de ellers så sødt smilende piger fra Dance & Stage.

Som i andre år var koreografien lavet til zombie-sangen Thriller - forskellen var de pludselige grufulde blod-isnende skrig som skræmte nogle børn til tårer. Men heldigvis var far og mor der, og de grinede, så det var nok ikke så farligt.

Hele optoget var igen en fornøjelse at se; fornøjelsen blev ikke mindre af, at en ret voldsom byge regn endelig stoppede lige et par minutter inden, optoget gik igang.

Der blev hurtigt fyldt godt op i butikker og især under overdækningen, og tøjbutikkerne fik lige rykket stativerne lidt længere ind.

Nervøse miner - ville regnen nu ødelægge Halloween optoget for første gang?

- Det er da træls, når det nu har været så godt vejr hele dagen. Det gør bare en kæmpe forskel, og vi vil da gerne have flere kunder i butikken, sagde Helle Simonsen fra Boutique Mary.

Heldigvis blev vejret altså godt igen.

Kimbrergarden, FDF og DDS spejderne, Aars BMX, knallertklubben og Dance & Stage kunne gå, køre og danse ned gennem en fyldt Himmerlandsgade i tørvejr.

- Der var sort af mennesker. Det blev en rigtig fin aften og igen en fantastisk opbakning fra foreningerne, klubberne og alle de andre som er med i optoget., siger Handelschef Jesper Nielsen.

Læs mere i Aars Avis om bl.a. hvor travlt butikkerne havde...

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"