Aars tyv og kollega fanget på en time

Af Ture Damtoft, Mandag, 27/03/2023 11:09

AARS: Det er ikke ofte, politiet får en anmeldelse om et tyveri, mens det står på.
Når det sker rykker politiet hurtigt ud, og takket være en årvågen borger i Gedsted, var det præcis, hvad der skete kl. 23.44 søndag aften.
Anmeldelsen lød på, at der var observeret en sort bil med trailer ved Gedsted Skole.
Der var blevet kørt en havetraktor op på traileren, som anmelderen havde en klar formodning om ikke tilhørte de to mænd, som havde gjort det.
Politiet rykkede ud med patruljevogne og hundepatruljer, men inden de havde fået resultater, indløb der en anmeldelse mere, som muligvis var udslagsgivende.
Klokken 00.15 var der en anmeldelse om tyveri af en hvis Mercedes varevogn fra en adresse på Glerupvej mellem Gedsted og Aalestrup.
En halv time senere får en patruljevogn kontakt med varebilen på Nøragervej tæt på Boldrupvej og får den bragt til standsning.
I den sidder to mænd på hhv. 21 år fra Aars og 22 år fra Aalestrup, og føreren er ejer af den store bil, som blev brugt ved tyveriet af havetraktoren i Gedsted.
Politiet vil dog af hensyn til tyven ikke oplyse hvem af dem, der førte varevognen.
De blev begge anholdt og sigte for tyveri af Mercedes varevognen, af traileren brugt til at stjæle havetraktoren og så for havetraktoren.
Mandag formiddag sad de fortsat fængslet i Aalborg, mens politiet afgør, om de skal begæres varetægtsfængslet.
Traileren blev fundet på Torvegade i Gedsted - med havetraktor på; så takket være to anmeldelser og hurtig udrykning blev de formodede tyve anholdt og alt det stjålne returneret til ejerne.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"