Ambulance til træneren i Gundersted

Af Ture Damtoft, Mandag, 14/10/2019 08:57

Topholdet i Serie1 vandt trods en lidt rodet kamp

FODBOLD: At skrive, Gundersted Idrætsforening fik en katastrofal start, er for en gangs skyld ikke en overdrivelse i historien om Stjernen Gundersteds 4-2 sejr over Hanstholm.

I det 8. minut blev spillende træner Kristian Skriver alvorligt skadet med en knæskal, hvor man bare skal skrive ’Henrik Andersen’, så kommer grimassen nok i de fleste læseres ansigter.

- Det var derhenad, knæskallen sad heroppe, viser holdleder og i det her tilfælde ikke mindst far, holdleder Palle Skriver, med hænderne oppe på begyndelse af låret, hvor der absolut ikke skal sidde en knæskal.

- Det var en af de grimme, og han jamrede sig da også lidt. Og så fik Hanstholm scoret, mens vi var ved at få ham sendt afsted i ambulancen, fortæller Palle Skriver.

Han måtte sende sønnen afsted med ambulance til Aalborg, og klubben må sige farvel til Kristian Skriver på banen.

Mens ambulancen var der, gik kampen videre med et lidt rystet Gundersted mandskab. Hanstholm udnyttede, at hjemmeholdet lige skulle sunde sig, og fik scoret til 0-1.

Spillet var ikke specielt kønt, men der blev kæmpet, og i det 25. minut fik Rene Petersen udlignet til 1-1 på oplæg fra Vadym Rudenko.

Den stilling holdt i ca. 10 minutter, inden Hanstholm scorede til 1-2, som var pausestillingen.

Anden halvleg var stadig ikke nogen køn affære, og Hanstholm tilspillede sig et par store chancer, som de ikke fik udnyttet.

Det blev straffet. Efter 65 minutter udlignede Rene Petersen til 2-2 på oplæg af Mikkel Lindhart Hansen. Otte minutter senere ladge han igen op til mål, denne gang til Kasper Haldrup der scorede, og bragte Gundersted foran for første gang med 3-2. Alle tre på hovedstød.

Det fik nogle ellers hyggelige gæster fra Hanstholm til at kommentere, at ’Gundersted er kun stærke med hovedet, ellers er de ikke bedre’.

Det er muligvis rigtigt, men til gengæld var hjemmeholdet altså betydeligt bedre med hovedet.

For det fjerde mål blev også scoret på hovedstød. Efter 89. minutter får Gundersted igen styret bolden i Hanstholm målet til slutresultatet 4-2, og Kasper Haldrup blev dobbelt målscorer. Og, så havde der endda været to stolpe-ud for hjemmeholdet i de sidste 10 minutter.

Det var en tilfreds Niels Greth, nr. 9, efter kampen, men nogen stor ros til sig selv eller holdet blev det ikke til.

- Det var en meget rodet affære. Vi laver for mange fejlafleveringer og mangler skarphed, men de tre point er gode. Det giver noget selvtillid til holdet og betyder, vi kommer op på førstepladsen igen. Kristians skade tog det lige et par minutter at komme sig over. Det var grimt, og det satte sig lige i nogle minutter, siger Niels Greth.

Med sejren har Gundersted 22 point efter 11 kampe. Et point mere end Løgstør på andenpladsen. Det er blevet til syv sejre, en uafgjort og tre nederlag, og målscoren er på 31 for og 17 imod.

Næste kamp er på mandag, 21. oktober på udebane mod Thisted.