Auto Aars Knækker Cancer

Af Ture Damtoft, Lørdag, 26/10/2019 10:40

AARS: Overskriften giver jo sig selv, når Auto Aars og Aars Knækker Cancer går sammen om at få flere penge samlet ind til Knæk Cancer.

Auto Aars på Industrivej i Aars kom med en udfordring i Aars Knækker Cancer i begyndelsen af ugen.

Kunne de samle mindst 200 lokale i udstillingslokalet, så ville Auto Aars donere 10.000 kroner.

Den udfordring blev selvfølgelig taget op. Fredag eftermiddag, 25. oktober samledes 288 lokale i lokalet, og eje Kasper Jensen måtte til lommen.

De 288 gæster og hele personalet var med til at forme en lidt alternativ version af Knæk Cancer blomsten, hver der var otte blade i stedet for fem - fire af biler og fire af mennesker. 

- Vi gør det for den gode sags tjeneste, og så er det selvfølgelig en god gimmick for at få folk i butikken. Vi vil gerne støtte op om Aars Knækker Cancer, som gør et super stykke arbejde, siger Kasper Jensen.

Han havde fortalt medarbejderne om planen om tirsdagen, og torsdag fortalte de, at efter at have snakket om sagen ville de også give 10.000 kroner, så den samlede donation blev på 20.000 kroner.

Der var store klapsalver, da det blev afsløret, og de to checks blev vist frem.

- Jeg blev rørt over, at de ville bruge deres egne penge. Det gør bare vores bidrag fra butikken dobbelt så godt, siger Kasper Jensen.

Bogholderen Helle Sommer Pedersen fortjener også at blive nævnt. Hun havde bagt og bagt og bagt kager, så et helt langbord var fyldt op.

- Hun sagde, at nu havde hun lært opskrifterne udenan, smågriner Heidi Thomsen fra Aars Knækker Cancer og fortsætter:

- Der strømmede folk til, og nogle virksomheder havde givet deres ansatte lov til at holde lidt tidligere fri, så de kunne være med. Det er skønt at se sådan en opbakning, slutter Helle Thomsen.

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"