Banebrydende golfsamarbejde

Af Torsten Hansen, Lørdag, 09/02/2019 07:00

VESTHIMMERLAND: I går fredag lød startskuddet til et banebrydende og unikt samarbejde mellem de vesthimmerlandske golfklubber og det velkendte Himmerland Golf & Spa Resort, samt VisitVesthimmerland. Samarbejdet går i sin enkelthed ud på at styrke indsatsen om golfturismen i Vesthimmerland.

Repræsentanter fra Aars Golfklub, Hvalpsund Golfklub, Løgstør Golfklub og Himmerland Golf & Spa Resort mødte sammen med turistdirektør Jimmy Petersen, VisitVesthimmerland.

Der er stor enighed om en fælles markedsføringsindsats klubberne, Himmerland Golf & Spa Resort og VisitVesthimmerland imellem - og formålet med den fælles indsats er at tiltrække flere golfgæster fra Danmark, Norge, Tyskland og England til området for at spille golf, opleve gastronomiens fortræffeligheder og den høje kvalitet, der er i golfoplevelsen og værtskabet i Vesthimmerland.

- Netop den høje kvalitet af golfoplevelser skal have fokus i markedsføringen af golfturismen, som er et af VisitVesthimmerlands fokusområder i 2019 og i de kommende år, siger turistdirektør Jimmi Petersen, og fortsætter:

- Vi har selvsagt noget helt unikt her i Vesthimmerland inden for golfturisme - og der er ikke mange steder i Danmark, hvor man inden for kort afstand kan spille flere forskelligartede golfbaner af høj kvalitet - og da European Golf Tour Made in Denmark vender tilbage til sin “hjemmebane” i år, sættes der endnu mere fokus på golfturisme i dette samarbejde.

Samarbejdet starter i år, hvor det primære fokus vil være at synliggøre golfoplevelser og hvad der tilhører en god golfoplevelse - herunder overnatning, spiseoplevelser og andre kultur- og naturoplevelser. Det langsigtede mål med samarbejdet er, at Himmerland skal være “top-of-mind”, når golfspilleren skal vælge golfferie i Danmark, og med markedsføringsindsatsen i Danmark, Norge, England og Tyskland er et af indsatspunkterne at skabe en større efterspørgsel på golfoplevelser i løbet af 1-3 år i Vesthimmerland.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"