Casa Jada åbner med spansk keramik i Aars

Af Torsten Hansen, Onsdag, 20/04/2022 09:00

Firmaet har egen keramikimport fra Spanien

AARS: Entusiasmen er stor og mærkbar hos Mette og Peter Christensen, der torsdag, 21. april åbner butik på Himmerlandsgade 90 i Aars.

De brænder begge for spansk keramik, der med klare farver skiller sig ud i forhold til nordisk keramik og stentøj.

I butik Casa Jada, som den nye butik er døbt, dominerer farverne og skaber glæde og inspiration.

- Vi var selv trætte af ny nordisk keramik uden farver, derfor ville vi have spansk keramik med hjem fra en rejse, siger Mette Christensen. Da der skulle suppleres op, førte det til en kontakt til en lille familieejet spansk keramikfabrik, der siden er blevet omdrejningspunktet for Casa Jada i Danmark.

- De laver håndforarbejdet og håndmalet keramik. Vi får nu vores egne serier produceret hos dem, fortsætter Mette Christensen.

De første kontakter blev etableret i 2019. Siden er der opbygget en webshop. Via den er der nu opbygget et forhandlernet i Danmark. Hjemme har der været showroom og pakkerum, men pladsen blev trang.

- Vi søgte efter et sted til et pakkerum, det viste sig at Himmerlandsgade 90 var godt til det, samtidig med, at vi kunne etablere en butik og dermed flytte showroomet, forklarer Peter Christensen. Det var egentlig ikke meningen, at de ville opbygge en butik, men de var hurtigt enige om, at det var den rigtige løsning.

Casa Jada får åbent torsdag, fredag og lørdag. Ud over keramik er der også salg af spanske specialiteter - særligt oliven.

- Vi sælger olivenolie og oliven i glas. Men vi har også oliven i løssalg, hvor man kan få lov til at smage på kvaliteten, forsikrer Mette Christensen.

Casa Jada navnet er familiens egen opfindelse. Casa betyder hjem på spansk. Jada er forbogstaverne på parrets to børn Jacob og Daniel.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"