Crazy Daisy i Aars er klar til J-dag

Af Ture Damtoft, Onsdag, 03/11/2021 09:00

Bestyrer: Mega godt at åbne igen efter nedlukningen

AARS: Lige om lidt falder sneen. Heldigvis ikke på vejene, men på Crazy Daisy i Aars og alle andre natklubber og værsthuse landet rundt. Efter genåbningen i september har Crazy Daisy-ejer Mikkel Møller Olsen og bestyrer Patrick Lassen igen haft travlt efter en lang lang nedlukning på halvandet år.

- Det har været megagodt at åbne igen. Den første weekend havde vi nok 150 meter kø, og 450 gæster første dag. Man kan tydeligt se, at folk har en fest, og at de har hungret efter at komme ud. Det er både de unge og de lidt ældre, siger Patrick Lassen.

Han er sammen med ejeren igang med at pynte op til Halloween, men det er fredag, han forventer det helt store ryk-ind.

- Når sneen falder på J-dag, bliver der altid god stemning. Det er jo blevet en dag, hvor man bare lige skal ud og have den første juleøl, og have det sjovt sammen, siger Patrik Lassen.

Oktober er altid en lidt stille måned, men til gengæld forventer Crazy Daisy et par travle måneder op til jul og nytår.

- Vi har store forventninger. Der er julefrokoster, og folk vil gerne have det lidt sjovt. Vores kunder kan også glæde sig til live-musik. Jimilian kommer 13. november, og så har vi også et par koncerter i december. Det skal nok bliver rigtig godt, siger Mikkel Møller Olsen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"