DBU Jylland overvejer nedlukning

Af Ture Damtoft, Mandag, 26/10/2020 10:23

FODBOLD: DBU Jylland er ikke klar til at melde ud, hvad der kommer til at ske med alle turneringer fra Jyllandsserien, som Gundersted IF spiller i, og ned.

Indtil videre er al senior-fodbold under det professionelle niveau lukket ned til og med 23. november.

Om der bliver spillet igen i år, eller om turneringerne skal lukkes ned og de nuværende stillinger gøres gældende, ser bestyrelsen i DBU Jylland på lige nu.

- Det er ét scenarie, at seniorfodbolden kan fortsættes. Et andet scenarie er, at man fastfryser turneringen nu. Et tredje at man helt annullerer turneringen nu, men det ville være hårdt for de kubber, som har kæmpet sig til oprykning. Vi er også i situatioen, at der er nogle klubber, som har afviklet de fleste kampe, men der er også nogle, som kun har afviklet 10 kampe. Løsningen sidder vi og arbejder på, og vi skal selvfølgelig træffe en beslutning så hurtigt som muligt for klubbernes skyld, siger Mads D. Larsen, kommunikationschef i DBU Jylland.

Fordele og ulemper

Ligesom alle andre blev bestyrelsen orienteret om nedlukningen i fredags, og her mandag 26. oktober er sportsudvalget gået igang med at opstille de forskellige scenarier, der vil blive præsenteret for bestyrelsen så hurtigt som muligt, hvorefter en beslutning vil blive taget.

- Der kommer en prioriteret lister over scenarier. Der er jo fordele og ulemper ved alle, og der er mange, som bliver berørte af det, som bestyrelsen beslutter. Derfor skal den træffes på et belyst grundlag. Vi vil gerne træffe den beslutning, som de fleste kan være tilfredse med, siger Mads D. Larsen.

Om muligheden for at afvikle de sidste kampe sidst i november har han det forbehold, at restriktioner tidligere er blevet forlænget.

- Man kan træffe den beslutning, velvidende det ikke er sikkert, vi kan spille i november, hvis restriktionerne bliver forlænget, som vi har set før. Vi vil gerne give vores klubber hurtig klarhed, og jeg regner med en udmelding i løbet af ugen, siger Mads D. Larsen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"