DcH Støvring på toppen

Onsdag, 16/09/2009 09:04

STØVRING: I weekenden den 29.-30- august var der hundefører fra DcH Støvring til konkurrencer flere steder i landet og de havde stor succes. Agilityhundene var i Thyholm til de Jydske mesterskaber og Jesper Carstensen lavede enestående flotte løb og blev dobbelt Jydsk mester. I mellemklassen vandt han med sin sheltie Indi og i lille klasse med sheltien Louie.
I sammne weekende var der DM for DKK lydighedshunde i Sabro og her havde DcH Støvring ikke mindre end fire hunde udtaget. Udtagelseskonkurencerne ligger hen over året og de 20 bedste på landsplan i hver klasse kommer med til Danmarksmesterskaberne så det at være med er i sig selv rigtigt flot. 
I klasse 1 var Sine Kirch udtaget med sin bordercollie Dee Dee de lavede et rigtigt flot program men missede desværre to øvelser. 
Jennifer Riis med Ecco var med i kl. 2 og lavede et meget meget fint program, ærgerligt nok tog Ecco en forkert næseprøve i allersidste øvelse. 
Heidi Pedersen med Talisman deltog i kl. 3, de gik et fint program og endte på en fjerdeplads og så var Helena Lund Thomsen med i kl. 3 med Jubii. Spændingen var meget stor til sidst og der var stor jubel da Helena blev råbt op som Danmarksmester 2009. De flotte resultater blev efterfølgende fejret i klubhuset med champagne og kransekage.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"