De unge på en svær opgave

Af Torsten Hansen, Lørdag, 17/08/2019 07:00

TENNIS: Juniorerne Lucas Krog Pedersen og Viktor Bror Kristensen fra Aars Tennisklub var i weekenden på udebane i Silkeborg, hvor der ventede dem en stor opgave.

- Lucas og Viktor gjorde alt hvad der stod i deres magt for at hive en sejr hjem og kæmpede rigtig godt, men forgæves. Deres banemænd var simpelthen for stærke, og det skal nævnes, at de var noget ældre end de vores to udsendte, siger Søren Ilsø Mahneke, Aars Tennisklub.

Viktor Bror Kristensen tabte sin kamp 1-6, 0-6, selvom han inden kampens begyndelse havde lagt en speciel plan for at vinde. Han ville prøve i ægte Kyrgios-stil at psyke modstanderen så meget, at det blev til hans fordel. Dette lykkedes dog ikke helt.

- Min modstander var simpelthen for flink, lød det fra Viktor Bror Kristensen.

Lucas Krog Pedersen spillede en tættere kamp, som også endte med et nederlag på 3-6, 1-6, og doublen endte også med en sejr til Silkeborg på 6-2, 6-2. Dermed tabte drengene holdkampen 0-3.

- Drengene gav alt hvad de havde, men de andre var bare for stærke. De bevarede det gode humør og hyggede sig med deres modstandere udenfor banen, så det var en fin dag, lyder det fra Bolette, mor til Viktor.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"