Det swinger på torsdag når ”Jazz i Støvring” åbner koncertsæsonen

Onsdag, 16/09/2009 08:51

STØVRING: Der bliver rigtig amerikansk swingmusik Støvrings et års gamle jazzklub starter efterårssæsonen, hvor SwingTime BigBand går på scenen i Stubhuset den 17. september. 
BigBandet er fuldt ” klassisk” besat, dvs. en rytmegruppe med klaver, guitar, bas og trommer, undertiden suppleret med percussion en saxofongruppe på fem, fire basuner og fem trompeter, altså en meget stor lyd med mere end 20 musikere og det hele dirigeret af Frank Wommelsdorff.
Man får sikkert et genhør med arrangementerne som blev anvendt at de gode gamle Big Bands der var på turné gennem staterne, men der vil også blive mulighed for at høre nyere swing jazz.
Lars Rye Berthelsen vil lægge stemme til nogle af de populære numre. SwingTime Big Band er startet op af trompetisten John Larsen og var en kombination af musikskolen og højskolen i Støvring. I 1982 overtog Frank Wommeldorff ledelsen af orkesteret og har stadig den funktion. Gennem tiderne har mange lokale musikere haft pladser i orkesteret og flere er stadig aktive. Der bliver således mulighed for at se og støtte et orkester, der har sine rødder i Støvring.
Ved dette torsdagsarrangement prøver klubben et andet spisetilbud. Der kan købes en eller flere lækre sandwichs, afhængig af hvor sulten man er, sammen med sit billetkøb. Det er ide som bestyrelsen har taget fra andre Jazzklubber i Jylland, hvor det har vist sig, at publikum godt vil have lidt at spise under en koncert med tre sæt, så kan man selv vælge hvornår man vil spise. Det har mange steder vist sig at være en stor succes.
Klubben har nu over 150 husstande som medlemmer og den store tilslutning håber klubbens formand Thorkild Bækkelund, vil udmønte sig i en massiv publikumsopbakning til efterårets tre koncerter.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"