Digital TV-Tour løser gåden om »sort skærm« fra 1. november

Tirsdag, 15/09/2009 23:50

Der hersker stadig stor usikkerhed hos mange danskere, om digitaliseringen af TV-signalerne, og de mange nye valgmuligheder, som digitalt TV via egen antenne giver. Radio/TV kæden Expert imødekommer nu usikkerheden med en stor landsdækkende event, med fokus på det nye digitale tv-signal. Den Digitale TV Tour ´09  finder sted hos Expert Skovbjerg Radio i Nibe i morgen torsdag eftermiddag – og helt til kl. 19.00.
Når det digitale TV-signal træder i kraft den 1. november 2009 åbner der sig en ny verden af digitale muligheder for TV-seeren. Det handler blandt andet om flere kanaler og bedre lyd- og billedkvalitet. Og så handler det også om, at man nu med en almindelig antenne kan modtage helt op til 32 betalings-kanaler gennem TV-udbyderen Boxer. Men mange danskere er stadig forvirrede over det nye digitale signal og ved ikke, hvordan de skal forholde sig.
Derfor arrangerer Expert lokale markedsdage med deltagelse af fladskærmsleverandøren Samsung, Sagem, producent af digitale bokse, samt Boxer, der udbyder TV-kanaler på en helt ny og banebrydende måde, så man kan undgå de store tv-pakker, men alligevel få de TV-kanaler, man gerne vil se. 
Seerne er forvirrede
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål omkring digitaliseringen til Experts faguddannede personale samt repræsentanter fra leverandørerne. Derudover vil dagen byde på konkurrence og overraskende gode tilbud på en række relevante produkter til hjemmebiografen.
Kurt Andersen fra Skovbjerg Radio siger om dagen:
- Mange danskere glæder sig til de nye muligheder, men er også bange for, at de får sort skærm fra den 1. november. Det er svært at overskue de mange fagudtryk og nye muligheder, så vi håber, at kunne afhjælpe en masse spørgsmål og tvivl fra vores kunder. 
Expert råder desuden de berørte husstande til at være i god tid med løsning af sit eget TV-behov, fordi der vil opstå kæmpekøer og flaskehalse, hvis alle venter til de sidste uger op til 1. november.
Experts Digitale Tv Tour ´09 kører fra butik til butik i Expert kæden, torsdag eftermiddag – helt indtil kl. 19.00 kommer de således til Skovbjerg Radio i Nibe.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"