DJ fra Aars fik lokalt besøg på Bornholm

Af Ture Damtoft, Torsdag, 09/07/2020 11:48

AARS: DJ Peter Christensen fik besøg fra Vesthimmerland, da han sammen med Jørgen de Mylius underholdte 2000 gæster i Brændesgårdshaven på Bornholm onsdag 9. juli.

- Jeg fik besøg både fra Vognsild og Aalestrup. De kom lige op og sagde hej, og dem fra Vognsild har jeg spillet for til deres bryllup for nogle få år siden, fortæller Peter Christensen, der har Diskotek Venus og har 40 års jubilæum i år.

Han har også et mangeårigt samarbejde med Jørgen de Mylius, og sammen underholdte Diskotek Venus og Eldorado mændene det store publikum i fire timer med to gange en times spilletid til hver.

Peter Christensen roser de fremmødte for at være gode til at holde afstand og spritte af til konkurrencer som f.eks. bowling med plæneklipper.

- Der var kanongod stemning, og selvom der var et par tusinde holdt de god afstand. Musikken var en bred vifte af hits fra 70'erne til 90'erne, og så kørte jeg også en særudgave min jubilæumsmusikquiz, hvor de skulle gætte fem numre. Jørgen kørte sit Eldorado-show, og, jeg tror, alle havde en kanon-god dag, siger Peter Christensen.

Han og Jørgen de Mylius regner med at komme tilbage til Solskinsøen igen næste år, hvor de nu har optrådt tre år i træk.

- Vi sad og fik en lille godnatøl med Jimmy fra Brændesgårdshaven, som sagde, de er klar igen til næste år. Det er vi også, siger Peter Christensen.

Solskinskoncerten på Bornholm var hans første job i fire måneder.

- Det har ikke været nogen dans på roser, så det var befriende og opløftende at komme ud og spille igen og skab en fest med en mikrofon i hånden, siger Peter Christensen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"