En rullende velværeklinik

Onsdag, 16/09/2009 09:10

Jan Dubgaard i Nibe har med sin mobile wellness klinik sat fokus på at gøre det lettere for den enkelte i hverdagen: For at spare tid har han samlet det hele på et sted: En rullende velværeklinik som er indrettet fuldt på højde med en almindelig massage klinik. 
- Det var vigtigt for mig at finde den rette løsning for mine kunder. Med en mobil velværeklinik giver jeg dem muligheden for selv at bestemme tid og sted, siger Jan Dubgaard. 
Mobil-massage.dk er for  virksomheder, som vægter medarbejdernes livsstil højt. - Tilføj et helbredstjek og en arbejdspladsvurdering, og man optimerer samtidigt sine medarbejderes sundhed og arbejdsmiljø, siger Jan Dub-gaard.
Også for den private kunde som ønsker at føle velvære og have fokus på sin egen krop, giver firmaet den ønskede behandling.
Med en lang række behandlingsmuligheder, fysiurgisk massage, sportsmassage, helbredstjek og hotstone m.m. samler den mobile wellness klinik det hele på et sted.
Omgivelserne i den mobile velværeklinik er med til at vække sanserne, hvor stemningsfuld musik og aromadufte virker afstressende og får en til at slappe helt af. Med andre ord: At føle velvære, bare på hjul.
Jan Dubgaard pointerer, at han sætter en stor ære i, at man får tillid til ham, og at man kan føle sig tryg ved situationen - alt foregår på kundernes betingelser. - Man skal have mulighed for at kunne slappe af, så massagen kan få den gavnlige effekt, og det får man kun, hvis man er tryg, slutter den mobile massør.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"