En succesrig weekend for Aars Håndboldklub

Onsdag, 05/12/2018 08:23

HÅNDBOLD: I weekenden have Aars Håndbolklub besøg af to gode divisionshold, som skulle nedkæmpes af hjemmeholdene.

Det lykkedes i to ekstremt spændende kampe. Først tog damerne imod Søndermarken IK fra Viborg.

Det var i øvrigt Rikke Villadsen Bundgaards sidste hjemmekamp i Aars-trøjen efter mange års tro tjeneste i klubben, hun drager nu til København for at studere.

Kampen mellem Aars HK og Silkeborg Idrætsklub endte med cifrene 28-27 til hjemmeholdet efter pausestillingen 15-16.

Første halveg blev en meget tæt affære, hvor holdene skiftedes til at føre. Aars havde Sofie Lassen og Frederikke Eriksen i topform med god speed og masser af mål, blandt andet en hurtig midte som Eriksen gik selv på. SIK bed dog godt fra sig og gik til pause med den spinkle føring på et mål.

I anden halveg forsatte Frederikke Eriksen sit gode spil, mens Maiken Bille og Rikke Villadsen Bundgaard også for alvor stemplede ind. Efter endnu en tæt halveg satte Bille den afgørende scoring ind i sidste minut. SIK fik dog en sidste chance, som de scorede på - men desværre for SIK var bolden i målet et enkelt sekund for sent. Aars HK løb dermed med sejren og de to point i en kamp, som begge hold havde stor ære af.

Aars HK ligger på fjerdepladsen i divisionen med tre point op til topholdene. Efterårssæsonen slutter i denne weekend, når holdet på udebane møder VRI Risskov.

Tæt herrekamp

Herrenes kamp mod Hjallerup ligeledes i anden division blev lige så spændende som damernes kamp, og med nærmest identisk resultat.

27-26 vandt Aars HK efter pausestiling på 12-13.

Den helt lige første halvleg med en et-måls føring til Hjallerup, var anført af de vældig gode backs. Målmand Toke Hedevang havde også stor ære af 1. halvleg med mange store redninger, mens der generelt blev gået til stålet i forsvaret.

Anden halveg blev igen helt lige, hvor specielt Aars HKs strege Magnus Avataq og Simon Poulsen skal roses for en stor kamp i begge ender af banen.

- Magnus Avataq var helt vild og leverede en forsvarskamp, som nok er den bedste i hans tid på holdet. Forsvarsmæssigt prøvede træner Claus Sevel helt unge Mads Thomsen af på backen. Og det kan han rolig prøve igen, siger Rasmus Nedergaard Pedersen fra Aars HK.

Når en kamp er så tæt og intens, ser man ofte masser af udvisninger. Det var også tilfældet i kampen mod Hjallerup. Begge hold havde svært ved at ramme dommernes linie, og det resulterede i masser af overtals-/undertalsspil.

Fed kamp med en god sejr til Aars.

Herrernes efterårssæson slutter også i weekenden, og de er også på udebane. Det er mod Lemvig, der ligger noget længere nede i rækken, og med en sejr kommer Aars HK meget tæt på de helt sjove pladser fra den tredjeplads, holdet indtager lige nu.