Får sit navn på svømmecenter: Himmerland Forsikring giver 1,75 mio. kr. for 10-årigt sponsorat

Af Ture Damtoft, Onsdag, 26/01/2022 09:00

AARS: For næsten to mio. kr. har Himmerlands Forsikring købt sig et navnesponsorat i Svømmecenter Vesthimmerland i Aars.

Foyeren i det nye byggeri vil hedde "Himmerland Forsikring Loungen" fra indvielsesdagen og 10 år frem.

- Det er storsindet, at Himmerland Forsikring som en stærk lokal forankret virksomhed går ind og tegner et vigtigt sponsorat i vores kommende Svømmecenter Vesthimmerland. Med underskriften til svømmecenteret på 112 mio. kr. forpligtede vi os til at indhente op mod 2,7 mio. kr. i ekstern finansiering, og her bringer aftalen med Himmerland Forsikring os selvfølgelig meget tættere på en endelig finansiering, hvilket jeg som borgmester kun kan udtrykke stor taknemlighed for, siger Per Bach Laursen.

Det topmoderne svømmecenter vil efter planen stå færdigt og klar til indvielse i efteråret 2023 med 50 meter bassin, varmvandsbassiner til børn og borgere med handicap, saunaer og tidssvarende faciliteter til Aars Svømmeklub - en af Nordjyllands største svømmeklubber.

Med de store ambitioner om at skabe et svømmecenter, der vil tiltrække borgere fra hele Vesthimmerlands Kommune og kunne afholde svømmestævner på top-niveau, glæder kommunen sig over det store navnesponsorat.

Det samme gør ledelsen i Himmerland Forsikring.

- Hos Himmerland Forsikring var vi ved henvendelsen fra Vesthimmerlands Kommune ikke det mindste i tvivl om, at vi ønsker at medvirke til finansieringen af det nye lokale svømmecenter. Vi ser det som en god anledning til at sende noget tilbage til vores lokalsamfund, og at vi med vores finansiering nu kan sikre, at Svømmecenter Vesthimmerland får et 50 meter bassin, og derved endnu bedre faciliteter end først planlagt, det glæder os meget, siger bestyrelsesformand Erling Sørensen, der bliver suppleret af den administrerende direktør.

- Himmerland Forsikring har siden 1888 været forankret i og bidraget til fællesskabet i vores nærområder, og det er derfor helt naturligt for os at træde til og støtte op om et projekt som dette, der i den grad kommer borgerne i lokalsamfundet til gode, og samtidig sætter Vesthimmerland på landkortet. Som mangeårig hovedsponsor for Aars Svømmeklub ved vi også, hvor stor betydning de helt rigtige faciliteter har for svømmerne i deres træning, men også ift. afholdelse af svømmestævner. Så her er vi bestemt også glade for at kunne medvirke til at løfte standarden, siger Ole Færch.

Svømmecenter Vesthimmerland i Aars bliver 2845 m2 i grundplan og når dørene åbner i efteråret 2023 vil foyeren altså være navngivet ”Himmerland Forsikring Loungen”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"