FC Beton Soccer Camp melder alt udsolgt

Onsdag, 29/07/2009 09:21

Interessen for den traditionsrige fodboldskole arrangeret af St. Restrup IF’s fodboldafdeling er enorm. Hele næste uge sætter klubben fokus på de sportslige værdier - men også sund kost spiller en rolle, således at spillerne har energi til »arbejdsdagene« i fodboldens tegn.
St. Restrup IF’s fodboldafdeling har efter flere års samarbejde med DGI valgt at gå egne veje i afviklingen af den traditionsrige fodboldskole, som løber af stablen i uge 32. Interessen har været enorm, og klubben har på blot få uger kunne melde alt udsolgt. I alt 160 pladser er besat, og der venter de unge fodboldspillere, i aldersgruppen 5-14år, spændende dage med fodbold.

St. Restrup IF’s fodboldafdelings brud med DGI er sket i lyset af, et ønske om at højne standarden af fodboldskolen i al almindelighed, men også for at et eventuelt økonomisk overskud bliver i klubben, og ikke genereres videre til eksempelvis DGI. Alt sammen til glæde for lokalområdets fodboldspillere. 
Med ansvaret for hele arrangementet omkring fodboldskolen, har St. Restrup IF’s fodboldafdeling været nødsaget til at skaffe økonomisk støtte blandt lokale erhvervsdrivende. Her har bl.a. Frejlev Cementstøberi købt fodboldskolens navn, hvorfor denne hedder »FC Beton soccer camp«.
De lokale sponsorer er bl.a. med til at sikre at hver enkelt spiller får en erindring med hjem fra fodboldskolen, som er en TL-Bygfodbold, tøj og en støvlepose.
Ud over de sportslige værdier er der også fokus på sund mad under fodboldskolen. Derfor sælger kantinen sund mad, og fodboldskolen er vært ved frugt hver dag. Så skulle der være basis for, at hver enkelt spiller har energibehovet opfyldt til dage fra kl. 9-15 i fodboldens tegn.
Om onsdagen inviterer Weber Grill til et stort grillarrangement, hvor der vil være fællesspisning for forældre og børn – uanset om de har direkte tilknytning til fodboldskolen eller ej.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"