Fed håndboldaften i Aars trods afklapsning

Af Ture Damtoft, Fredag, 06/03/2020 09:32

Aars HK - Viborg 14 - 46 (8 - 18)

HÅNDBOLD: Aars Håndboldklub lagde gulv til stjernerne fra Viborgs ligahold, der desværre fejede Aars spillerne af banen.

Det så godt ud i 10 minutter, men så viste klasseforskellen sig.

2. divisionsdamerne fra Aars var kommet på for stor en opgave i pokalturneringens 5. runde, og de to rækker til forskel mellem holdene viste sig.

Tilskuerne blev budt på kaffe og drømmekage, men selvom Aars kom godt fra start, blev drømmene slukket i denne omgang.

Alligevel blev det en fed håndboldaften i Idrætscenter Østermarken. Ingen havde vel for alvor regnet med, at Aars skulle slå "naboklubben", og derfor kunne hjemmeholdet alligevel tanke en smule selvtillid og en kæmpe oplevelse.

Selvtillid fordi man trods alt kom foran, fik scoret mod stjernerne og fik reddet et par skud i den anden ende.

Alle 16 spillere i Aars truppen fik spilletid, og selvom kampen knækkede efter 10 minutter, og Viborg bare trak fra resten af kampen, blev der givet high-fives og taget gruppefoto efter kampen.

Alle spillere fik lov

- Det var en megagod kamp. Viborg kom med deres stærkeste skyts men var helt ydmyge og ned på jorden. Der var en rigtig god stemning, og vores spillere kæmpede med, hvad de havde, og Viborg gav den fuld skrue. Men, vi fik en drømmestart, og for spillerne var det fedt, de ikke løb os over ende fra begyndelsen. Men, vi løb tør for kræfter og muskler og begyndte at lave for mange tekniske fejl, siger Tove "Tut" Nygaard om kampen.

Hun var helt enig i træner Jannie Lynges beslutning om at give alle spillere mulighed for at komme op mod storesøstrene fra Viborg, uanset hvad resultatet så ville blive.

- Alle 16 spillere skulle have lov til at komme ind og prøve kræfter mod VHKs ligahold, og vi skulle bare have en god aften, siger "Tut" Nygaard og tilføjer, at hvis der havde været bare en lille chance for sejr til Aars, så havde man nok satset mere på de faste spillere.

Ellers kan hun næsten ikke sige nok positivt om modstanderne og besøget af stjernerne i Aars.

- At de giver high-fives, stiller op til gruppe-foto og bare går til den i kampen, som var det enhver anden modstander... - Hvor er det fedt at have sådan en stor naboklub, der møder en lille klub og så er på den måde. De var megasøde. Vi kan ikke sige noget negativt om dem, udover at de gav os bøllebank, siger "Tut" Nygaard, som sammen med alle spillerne og tilskuerne fik sig "en på opleveren".

Fredag aften er det herrerne, der skal kæmpe. Det er om førstepladsen i 2. division og er mod topholdet Frederikshavn. En sejr og så fører Aars rækken med ét point.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"