Festivalhal klar til 1100

Fredag, 25/09/2009 21:10

Frivillige har brugt to dage til at gøre klar til Nibe Festivals 25 års jubilæumsfest
Siden torsdag morgen har frivillige fra Nibe Festivals organisation arbejdet in tenst med opbygning af flotte kulisser til en weekend, som står i jubilæets tegn for Nibe Festival.
I sommer løb den 25. Nibe Festival som bekendt af stabelen i den grønne Skalskov, og vidste man ikke bedre, ville man nemt kunne tage fejl, når man på forhånd oplever de – næsten – færdigpyntede haller i Nibe Idræts- & KulturCenter.
Godt 1100 medhjælpere og gæster har meldt sin ankomst til jubilæumsfesten lørdag aften, hvor der diskes op med musikalske godbidder: Tom Donovan, Dodo & The Dodo's, Magtens Korridorer og Tournesol – alt sammen veksler det med musik gennem lørdag aften, hvor Diskotek Natteravnen slutter af med hamrende rytmer til et musikalsk inferno, som var det i Skalskovens CrewPit.
Lørdag formiddag er der officiel jubilæumsreception, hvor festivalledelsen har indbudt gæster, leverandører, musikalske venner m.fl. til nogle festlige, fornøjelige og hyggelige timer, hvor der sikkert også kan ske uventede ting.
Nibe Festival har således lagt an til endnu et brag af en fest, som dels er den største i Nibe nogensinde under tag, og som er festivalens tak til de omkring 3500, som arbejdede hårdt under juli måneds festivaldage. Nu skal de så fejre sig selv – og vel nok også takke den festivalbestyrelse der står bag, og de flok fra bl.a. »Driv« & »Aktiv« m.fl., som i foråret 1985 fik den »skøre« ide, at Nibe skulle have sin egen musikfestival.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"