Fire nye boliger på vej i Vegger

Af Torsten Hansen, Onsdag, 13/10/2021 08:14

VEGGER: Interessen for at bo i almennyttige boliger i Vegger er stor. Derfor opfører Aars Boligforening endnu fire boliger i Vegger. Første spadestik til boligerne blev taget forleden.

Når de fire boliger er opført har Aars Boligforening 24 boliger i Vegger. Der blev taget tre spadestik, og for en gangs skyld havde en gravemaskine ikke gravet et hul på forhånd. Derfor var det lidt hårdere at grave end man ofte ser ved første spadestik. Byrådspolitiker Asger Andersen (A), der selv bor i Vegger, fik æren af at tage første skovlfuld.

- Mange vil nok sige, at jeg er bedre til at snakke end til at grave, indledte han, og fortalte om stedets baggrund, og glæden over, at der er behov for flere boliger i Vegger.

- Vejen hedder Møllevænget, og her har ligget en mølle. Faktisk er et sådan, at min oldefar købte vindmøllen og kørte den til Haverslev, fortalte Asger Andersen. Næste spadestik blev taget af Veggers Borgerforenings kasserer, Birgitte Frendrup Jakobsen. Tredje spadestik var lagt i hænderne på Aars Boligforenings formand, Jørn Jensen.

- Vi er glade for, at vi kan bidrage til udviklingen i omegnsbyerne. Boligforeningen bygger tre boliger her på Møllevænget, og en bolig i Ågade i forlængelse af dem vi har der, forklarede han. De kommende boliger er tegnet af Krogh Madsen Arkitekter A/S, Aars, der var repræsenteret ved Kim Jensen.

- Boligerne bliver på 95 kvadratmeter, og indeholder tre værelser. De får blandt andet et stort køkkenalrum/stue på cirka 40 kvadratmeter. Dertil kommer, at alle boligerne får en carport, sagde Kim Jensen.

De fire boliger skal stå færdige til sommeren 2022. Udvendigt opføres de i sortmalet træ.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"