Formand i Aars takker af

Af Ture Damtoft, Lørdag, 05/09/2020 10:59

AARS: Aars Handelsstandsforening skal finde sig en ny formand.

Nuværende formand Mogens Kristensen har meddelt foreningen, at han træder tilbage med udgangen af oktober.

- Jeg bliver 60 her i september og har siddet på posten i en del år nu. Der skal nogle nye kræfter til, synes jeg. Det er et års tid siden, jeg fortale Aars Handelsstandsforening, at de skulle til at se sig om efter en ny formand, og nu er tiden kommet. Med min udmelding er der god tid til at finde en, der vil løfte opgaven med at styrke handelen i Aars, siger Mogens Kristensen.

I sin tid som formand har han bl.a. været med til at indføre pris-match og arrangere sommerkoncerterne på torvet. I sin butik Skjold Burne er han og hustruen Annette og deres personale altid med til at gå forrest til arrangementer som By-Night eller 24-timers udsalg, som skal trække handlende til Aars.

Derudover har han i en lang årrække været hovedkraften bag mange cykelløb, som hvert år har trukket 1000vis af tilskuere til Vesthimmerland og betydet øget omsætning for både butikker, hoteller og restauranter.

Naturligvis ikke i dette herrens corona-år, hvor Mogens Kristensen i stedet har koncentreret sig om at tale det lokale tilhørsforhold op.

- Vi har alt i Aars, og heldigvis kunne vi se over sommeren, at det har de lokale fundet ud af. Stort set alle - hvis ikke alle - butikkerne har haft en rigtig god sommer, og det, håber jeg, fortsætter, også længe efter, vi har fundet en god ny formand til handelsstandsforeningen, siger Mogens Kristensen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"