Fra farmors skød til egen webshop

Af Torsten Hansen, Onsdag, 28/04/2021 07:00

Webshoppen sabinas.dk drives fra privat hjem

AARS: Farmors hæklenål og mors gamle storkesaks er to væsentlige grunde til, at Sabina Kristensen er begyndt at fylde garagen og et af husets værelser med garn og diverse udstyr til strik og hækling.

- Jeg har indtaget en god del af garagen til garnlager, siger Sabina Kristensen, Gyvellunden 4, Aars, der for cirka 14 dage siden åbnede webshoppen Sabinas.dk

På velordnede hylder ligger garn i alle farver og kvaliteter, lige klar til at blive pakket og sendt af sted fra webshoppen.

- I mange år har jeg haft lyst til at åbne en webshop, nu er det blevet tid. Jeg har en kæmpe passion for garn og hækling. Jeg lærte at hækle, da jeg var seks år. Jeg sad på skødet af min farmor og lærte det. Senere har jeg lært at strikke. Min mor strikkede altid, husker Sabina Kristensen.

Moderen strikkede altid med garn fra Mayflower, hvilket har gjort, at det netop er det fabrikat Sabina Kristensen har taget ind i webshoppen først. Der er også andre fabrikater på vej.

- I dag strikker jeg mest. Men når jeg hækler, så er min foretrukne hæklenål faktisk en jeg har arvet fra min farmor, siger Sabina Kristensen.

Ud over Mayflower er en storkesaks også noget af det Sabina husker fra barndomshjemmet.

- Der lå altid en storkesaks på sofabordet, så hvad er mere naturligt end, at jeg sælger storkesakse, fortsætter hun.

Sabinas.dk er en almindelig webshop, men kunderne kan også komme forbi lageret og få lov til selv at se og mærke på garnet.

- Jeg har allerede kunder fra hele landet, og nogle af de lokale har også været forbi, for at hente garn. Når de ser mit udvalg, der også omfatter strikkepinde, uldsæbe, hæklenåle med mere, finder de ofte lidt ekstra at købe med hjem, siger Sabina Kristensen.

Hun er glad for kundekontakt, og har også planer om at tilbyde workshops.

- Der har allerede været forespørgsler, om jeg laver workshops. Det vurderer jeg at være en god ide, så det vil komme, lover hun.

Lige nu er fokus på salg af garn og udstyr til strik og hækling, men håbet er at Sabinas.dk vokser sig så stor, at garagen bliver for lille.

- Det kunne være dejligt, hvis jeg fik behov for at leje lagerlokaler. Det vil også give bedre plads til workshops, siger Sabina Kristensen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"