Fred, ro og natur i massevis

Fredag, 24/07/2009 02:43

På grænsen mellem de vesthimmerlandske heder og det frodige opland ved Lundby, finder man Himmerlands Fiskepark, hvor Krista og Hans Jørgen Holm nu på 27. sæson driver fiskesø, kombineret med campingplads og hytteferie.
– Her finder vi en dejlig, rolig atmosfære, og det harmonerer godt med familiens store interesse for lystfiskeri, fortæller Jesper Feld Pedersen, Nibe Avis’ udsendte finder sammen med børnene Andrea, Agnete og Thorvald finder ved søbredden, hvor den fredelige lystfiskerideyl kun forstyrres af de snurrende »møllehjul«, som sørger for at give ilt til søens vand.
Jesper Feld Pedersen er til daglig møbelsnedker i Skive, hvor han arbejder med produktion af hospitals- og laboratoriemøbler.
– Men når fritiden giver mulighed for det, tager jeg af og til ud til Karup Å for at fiske. Men allerhelst tager vi her til Lundby sammen med familien, og vi skal helst have den samme hytte hver gang, siger den ivrige lystfisker med et glimt i øjet.
– Mens avisen er til stede vil fiskene ikke rigtigt bide på, men »vi har da fanget fisk og grillet dem her på stedet« fortæller familien – og situationen underbygges af Hans Jørgen Holm, som hvert år udsætter 15 tons fisk til lystfiskerne.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"