To gange Aars oprykning

Af Ture Damtoft, Søndag, 03/11/2019 10:21

FODBOLD: Efterårssæsonen er slut, og Aars Idrætsklub kan fejre to gange oprykning.

Både herrernes Serie3 hold og damernes Serie2 hold opnåede oprykning, og det endda selvom herrerne tabte 4-0 på udebane i sæsonens sidste kamp.

Hele sæsonen har træner Allan Leander rost både angreb og forsvar, og når målene ikke lige kom, har der hele tiden været en tro på, at sålænge de fortsatte det hårde arbejde, skulle målene nok komme.

Men, forsvaret fortjener en stor del af æren, med kun 14 mål imod har Aars IK på papiret haft den suverænt bedste sidste skanse.

Næste sæson står den på Serie2 fodbold igen for herrerne, og kvinderne skal op i Serie1.

I en pulje med kun fire hold og to oprykningspladser lykkedes det damerne at få 10 point på kontoen, og det var så rigeligt til oprykning.

Den eneste malurt i bægeret for sæsonen var, at herrernes andethold må tage en nedrykning til Serie4.

De var ellers foran og lå til overlevelse i rækken i den sidste kamp, men modstanderne fra Hersom/Bjerregrav scorede to gange i kampens døende minutter, og de unge spillere fra Aars måtte tage den tunge tur ind i omklædningsrummet efter både nederlag og nedrykning.

Men sæsonen er i den grad godkendt af formand Peter Rønfeldt, der også har fuld tiltro til, at andetholdet rejser sig igen.

Det skal alle spillerne muligvis i dag søndag, 3. november efter alslutningsfesten aftenen før, hvor sæsonens succes skulles celebreres og skuffelserne skylles ned.

- Vi er selvfølgelig rigtig glade for resultaterne i år. Det er en afledt effekt af, at der er rigtig mange, som går til fodbold og kommer til træningen, og så kommer resultaterne også. Det er nok det bedste ved sæsonen, at vi har fået en så sund træningskultur, og der er en glæde omkring træningen, siger Peter Rønfeldt, der ikke lige kan tænke på det værste fra sæsonen.

Nedrykningen for andetholdet var da lidt malurt i bægeret, medgiver han, men roser spillerne i samme ombæring.

- Indsatsen var der ikke noget galt med, og at de presser på for at få en sejr, og modstanderne scorer på kontra, det er set mange gange før. Jeg tror på, de unge spillere nok skal rejse sig igen, siger Peter Rønfeldt.

 

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"