God Fars Dag i Aars trods lidt regnvejr

Af Ture Damtoft, Onsdag, 08/06/2022 08:58

AARS: Selvom der var plads til betydeligt flere til Fars Dag By Night i Aars torsdag var Aars Handel fuldt ud tilredse med dagen.
Nogle tunge skyer og lidt regn gjorde sit til at holde besøgstallet under normalen, men handelen var på det normale til en By Night dag i Aars.
- Alle butikker havde mere eller mindre præcist samme salg som sidste år, det var bare om formiddagen for mange. De var fuldt ud tilfredse med omsætningen. Så ja, det var koldt, men folk vil stadig gerne køre efter den service, som vi tilbyder, og hvor kunderne faktisk bliver spurgt, om de har burg for hjælp, siger Lone Stubberup fra Aars Handel. 
Himmerlandsgade blev lukket af ved fem-tiden og så var der plads til de mange nye biler fra autoforhandlere i Aars, og dem med en del år på registreringen fra Aalestrup Classic. 
Brug for sammenhold
På torvet stod Aars Touring Club igen for maden og en kold fadøl eller sodavand.
- De gør et imponerende stort stykke arbejde. De har stået for al maden og fadøl nede på torvet, og vi er så taknemmelige. Deres luft var måske gået ud efter er stort touring træf, men nej nej de kørte på med fuld energi. Det er fedt sådan noget, og de har allerede meldt sig klar til næste gang, siger Lone Stubberup. 
Der blev langet adskillige hundrede pølser og brød over til de sultne - og måske knap så sultne - besøgende. 
- Jeg mødte en mand, som i sjov spurgte, om ikke vi kunne være enige om, at pølser fylder rynkerne så godt ud. Det kunne vi, og så fik han en madbillet, siger Lone Stubberup, der medgiver, at vejret kunne have været noget mere med gæsterne i Aars.
- Men det skal ikke fylde det hele. Det var koldt, men det var en megagod By Night. Vi hjælper hinanden på kryds og tværs i butikkerne og foreningerne i byen. Ingen kan løfte de store opgaver selv, derfor har vi brug for det sammenhold, vi ser gang på gang. Det er det, der gør os i stand til at give alle, der kommer til Aars en god oplevelse, siger hun. 
 
Solskin og 20 grader
Butikkerne havde som altid gode tilbud og - hvor det kan lade sig gøre - smagsprøver. 
En af dem var Casa Jada, der lancerede en ny hvidløgskaviar. 
En smule for salt til den udsendte, men der var kø efter at smage den og andre af de spanske delikatesser, butikken byder på.
Smagsprøver var der også i den nye Hvidt & Frit butik - her var det gourmetkaffe med en smag, aromaer og noder så selv Agent Cooper fra Twin Peaks ville sige: "Damn good coffee" - og så blev der lige solgt en vaskemaskine eller 20 også.
En af de butikker, hvor en stor del af omsætningen lå om formiddagen var Wagner.
Her arbejder tovholder på By Night, Mads Kristensen. Det eneste han ville ønske bedre var vejret.
- Vejret gjorde det ikke godt. Det skulle have været solskin og 20 grader, men de, som kom, var glade, og det er vi også i Aars Handel, siger Mads Kristensen. 
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"