God start fortsætter for Aars damer

Af Ture Damtoft, Onsdag, 15/01/2020 10:29

Aars HK 29 - 25 ASA Århus

HÅNDBOLD: Målet var tre sejre i januar måneds tre kampe, og håndbolddamerne tog tirsdag aften, 14. januar sejr nummer to og fortsatte den gode start på 2020.

Med sejren på hjemmebanen i Idrætscenter Østermarken fik Aars Håndboldklub også lidt afstand til de kedelige placeringer i 2. division.

- Dejlig, energisk sejr. Foran med 11 mål 14 min før tid. Desværre blev det kun til en firemåls sejr. Men dejlig, dejlig kamp at vinde, siger træner Jannie Lynge om sejren.

Målmand Stine Nørtoft stod en flot kamp i målet, hvor hun godt nok kun blev noteret for syv redninger, men ASA Århus havde 40 skud på mål, og de mange brændte chancer får hun æren for af målmandstræner Anders Grøn.

- Stine viser et rigtig højt niveau og får presset skytterne fra Århus. Jeg fokuserer ikke så meget på redningerne men på hele spillet, og det er helt klart hendes fortjeneste, at de brænder så mange chancer, siger Anders Grøn. Med førstemålmandens storspil blev det kun til et kort indhop for Anna Bjørn, der havde én redning på fire skud.

Det tog lidt tid, inden Aars kom rigtigt i gang, men det blev hurtigt tydeligt, at de var det bedre hold. Ved pausen var forspringet på fire mål, og efter pausen blev det endnu vildere.

Sofie Lassen og Pernille Søgaard scorede mål på stribe, og forspringet blev udbygget til de 11 mål.

- Så slappede spillerne måske lidt af, og Århus mandsopdækkede Sofie. Det tog lidt tid at finde løsningen på det, men sejren var ikke på noget tidspunkt i fare. De spillede fint i første halvleg, men efter pausen får de virkelig vist den gejst og indstilling, som vi skal vinde kampene på, siger Anders Grøn.

Målscorere for Aars: Sofie Lassen med 9 mål; Pernille Søgaard 8; Anne Sofie Bundgaard og Maria Bauer 3; Line Lysdahl og Mette Brandt 2; Cecilie Houmøller 1.

Den næste kamp er først tirsdag 28. januar. Det er igen på hjemmebane, hvor modstanderen er Sæby HK2.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"