Godt for hjertet-gåture i Aars

Af Ture Damtoft, Onsdag, 20/04/2022 08:00

AARS: 10.000 skridt om dagen - de skulle være og er så sunde.

Nu er der tre nye gode muligheder i Aars for at komme ud og få skridt i benene, frisk luft i lungerne og en oplevelse for sanserne.

Hjerteforeningen Vesthimmerland har netop indviet tre nye ruter, der alle udgår fra Vesthimmerlands Museum og er på tre, fem eller seks kilometer.

Kimbrergarden var med til at gøre det til en festlig indvielse, og det var en glad formand for hjerteforeningen, der endelig kunne klippe snoren sammen med borgmesteren.

- Det har været en lang proces med store udfordringer. Tak til Vesthimmerlands Kommune og især Park & Vej, for vi kunne ikke have gjort det uden deres hjælp og medvirken. Vores håb er, at stierne bliver inspiration for borgere og turister, så alle kan få noget motion og frisk luft og nyde vores by, sagde Helen Schøning.

Hun sendte også en stor tak til Lions Club Aars, der har doneret 50.000 kroner for at realisere de tre ruter.

Borgmesteren roste begge foreninger i sin tale.

- Det er altid en fornøjelse at samarbejde med aktive foreninger som jeres, der gør en forskel. Så er det let at sige ja til at hjælpe, så vi kan få en sund kommune, sagde Per Bach Laursen.

De tre ruter er markeret på en kortstander foran Vesthimmerlands Museum, og vælger man den længste, kommer man op på mere end 10.000 skridt.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"