Højhastighedsbredbånd

Onsdag, 16/09/2009 09:23

Trådløst højhastighedsbredbånd til alle! 
Bor du et sted i Danmark, hvor du ikke kan få en hurtig bredbåndsforbindelse? - så kan SkyLine være løsningen. Du behøver ikke at gå sammen med resten af nabolaget for at få en god bredbåndsforbindelse og vi skal hverken grave i din have eller ødelægge dit fortov, når vi installerer, oplyser salgschef Bjarne Rasmussen.
1Mbit/512Kbit dækker de fleste familiers behov for mail og surf. Far kan gå på netbank, børnene kan downloade musik, og mor kan sende mails. På én gang. SkyLine markedsfører mange forskellige hastigheder helt op til 5 Mbit down- og upload. 
I øjeblikket vælger mange IP-telefoni og flere end 400.000 i Danmark har allerede valgt denne løsning. Den skærer snildt 2.000-3.000 kroner af den årlige telefonregning afhængigt af ens nuværende forbrug. 
– Du behøver ikke sidde ved en tændt computer, når du ringer, understreger Bjarne Rasmussen. Det er ikke engang nødvendigt med en computer for at ringe via Internettet. Du kan beholde dit telefonnummer og du kan benytte de telefoner, du har i forvejen. Lydkvaliteten er den samme, og du kan ringe til alle andre telefoner og mobiltelefoner i hele verden. Faktisk er der op til 80% at spare på udlandstelefoni.  
Med den trådløse teknologi har SkyLine optimale muligheder for at tilbyde hurtige og sikre bredbåndsforbindelser. Signalet sendes trådløst fra den lokale mast til en lille diskret modtager, som monteres på kundens adresse. På den måde når SkyLine frem til selv de fjerneste egne i Danmark. 
Har man et sommerhus eller anden feriebolig, er der ofte behov for en hurtig bredbåndsforbindelse i sommerperioden, mens der er mindre behov i løbet af vinteren. Hos SkyLine bestemmer kunderne selv. Derfor vælger mange at skrue ned for hastigheden og dermed spare penge om vinteren selvom de på forhånd har valgt en anden hastighed. 
SkyLine og SkyLines lokale forhandlere Linkmanden, Kongerslev Radio & TV samt Tages Multiservice afholder informationsmøde om SkyLines mange muligheder indenfor bredbånd og IP-telefoni tirsdag d. 22. september på på Terndrup Kro.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"