Hanegal og skrukket i Aars

Af Ture Damtoft, Mandag, 29/03/2021 11:08

AARS: Hvis man fik besøg af en gal hane og et par skrukkede høns i menneskestørrelse torsdag i sidste uge, så var det "bare" Aars Handel, der var på spil.

Samtlige omkring 4000 husstande i Aars har fået et brev med en opfordring til at skrive gækkebreve og aflevere dem i den kæmpestore røde postkasse på Kimbrertorvet i Aars.

Indleveringsfristen er lørdag 3. april kl. 12.59, for kl. 13 bliver der udtrukket 200 vindere, som hver modtager et påskeæg - muligvis overbragt af endnu en gal hane og skrukkede høns.

Den gale hane i skikkelse af Gregers Haislund siger om ideen:

- Vi skal bare have udklækket nogle gode ideer, selvom det måske kan give et hak i skallen. Vi skal ikke være nogen kyllinger, og hvis vi ikke lægger nogle gode idé-æg, ved vi ikke hvor mange, der måske er guld-æg.

Aars Handel håber på stor opbakning, så de skal ned og tømme postkassen to-tre gange.

- Vi håber, der bliver påskehygget sammen i hjemmene og har fået mange reaktioner om at, nu kommer børnebørnene hjem til påske, og så vil man hygge sig med dem og lave et gækkebrev. Som altid handler det om, at skabe noget fællesskab, siger Lone Stubberup.

På Aars Handels facebook-side kan man se en video, hvor hanen og de to høns fortæller mere om gækkebreve-"konkurrencen".

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"