Haverslev Byfest 2019 med et flot program

Af Torsten Hansen, Onsdag, 08/05/2019 08:02

HAVERSLEV: Byfesten i Haverslev holdes i perioden 11. til 18. august.

Arbejdsgruppen er allerede godt i gang med at planlægge den kommende byfest for Haverslev by og omegn.

Arbejdsgruppen består blandt andet af repræsentanter fra de tre foreninger Mejlby/Haverslev KFUM, Haverslev Idrætsforening og Haverslev Borgerforening.

Gruppen har lagt sig i selen for at lave en rigtig god uge, og det kræver selvfølgelig, at byens borgere bakker op om det forholdsvis store arbejde det er at stable en byfest på benene. En byfest der i udgangspunktet skal være en fest for byen, men som også gerne skulle give penge til de respektive foreninger til gavn for børn og unge i byen.

Byfestugen starter søndag den 11. august med byvandring. I starten af ugen står den på sang i kirken. Onsdag er der bankospil med mange flotte sponsorerede gevinster.

Torsdag arrangerer den lokale løbeklub Run for Fun løb og gåtur.

Familieaftenen holdes igen om fredagen, hvor der arrangeres fællesspisning. Den fantastiske revy er på programmet igen i år. Der er søgt og bevilget midler fra Jutlander til nyt lydudstyr, så lyden bliver helt i top. Haverslev Prisen skal også uddeles, så begynd at lægge hovederne i blød. Der går rigtig mange rundt i byen, som laver et kæmpe stykke arbejde for byen, så du får her muligheden for at belønne denne person med en anerkendelse i form af Haverslev Prisen. Fredag aften vil der også være børnedisko, hvor den populære DJ Lua igen vil komme og lave en hyggelig aften for børnene. Lørdagen starter som vanligt med fælles morgenkaffe for byens borgere. Børnene fra Tuen kommer og synger, og der er forlydender om, at der er en ny sang under forberedelse. Der vil være forskellige arrangementer i løbet af lørdag formiddag, her er indtil videre planlagt, veteranbil-udstilling, og et nyt indslag vil være bilboksning, hvor man vil have mulighed for at oddse på vinderbilen. Lørdag aften fortsættes succesen med temafest, hvor sidste års western-tema afløses af et nyt tema, som vil blive afsløret senere.

Der arbejdes på at arrangere forskellige fodboldkampe både torsdag og lørdag. Arbejdsgruppen har som sagt lavet et kæmpe forarbejde, og håber på byens opbakning.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"